Cazare în București cu 25 de euro pe noapte

Cazare în București cu 25 de euro pe noapte

Turiştii care vor să viziteze Capitala se pot caza în apartamente închiriate în regim hotelier, la preţuri începând cu 35 de euro pe noapte, conform site-ului agenţiei imobiliare Cazare.ro.

Preţurile pentru cei care aleg garsonierele variază, în zona Unirii, Moşilor, Alba Iulia, Decebal, Burebista, Romană, între 35 şi 25 de euro/noapte, în funcţie de cât de lungă este perioada sejurului.

Apartamentele cu 2 camere, în aceleşi zone, se închiriază de la 45 euro/noapte şi pot ajunge până la 35 de euro/noapte. Pentru apartamentele cu trei camere, în care se pot caza până la şase persoane, tariful este între 55 şi 45 euro/noapte.

Cazarea în regim hotelier, alternativă la hotel

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cazarea în regim hotelier este o alternativă avantajoasă la hotelul de 3 şi 4 stele întrucât pentru preţuri mai mici sau echivalente turistul are la dispoziţie un apartament complet, inclusiv bucătărie, baie, balcon sau terasă. Agenţia oferă şi pachete personalizate, precum mic dejun, la 15 euro, precum şi transport de la sau către aeroport, pentru 20 de euro", spun reprezentanţii Cazare.ro.

Pentru cei care preferă zona de Nord a Capitalei, ansamblul rezidenţial de lux Upground Residence, amplasat în apropiere de Lacul Tei, oferă apartamente de 2 camere de la 55 euro/noapte, având însă acces gratuit la clubul de fitness şi SPA WorldClass, precum şi un loc de parcare.

Agenţia SigmaRent oferă cazare în apartamente de lux, în zona Piaţa Romană-ASE Dorobanţi, începând de la 60 de euro/noapte pentru periqade mici de cazare, până 6 zile, în apartamente de 2 camere, şi de 90 de euro/noapte pentru cele de trei camere.