CAZ ŞOCANT: Un poliţist şi-a împuşcat părinţii, iar apoi a încercat să se sinucidă

CAZ ŞOCANT: Un poliţist şi-a împuşcat părinţii, iar apoi a încercat să se sinucidă

Un poliţist de frontieră din Oradea şi-a împuşcat mama şi tatăl, după care a încercat să se sinucidă. Autorităţile locale au confirmat decesul celor doi părinţi. Tânărul care s-a împuşcat în cap este în stare foarte gravă, fiind internat în comă.

Drama a avut loc aseară, în jurul orei 21.30. Din primele informaţii, poliţistul, Gabriel Venter, de 33 de ani, a folosit arma din dotare. În perioada 2001-2009 a lucrat la Poliţia de Frontieră, iar în 2009 se transferase la Poliţia Municipiului Oradea.

Tânărul poliţist şi-a împuşcat mai întâi tatăl. Acesta lucra ca agent de pază la o firmă. Tânărul şi-a împuşcat tatăl, după care a mers la casa părinţilor, unde şi-a împuşcat mama în piept.

Ulterior, poliţistul înarmat s-a dus la un apartament în care locuia iubita lui. Când a ajuns în faţa blocului tinerei, a sunat-o şi i-a spus că şi-a împuşcat părinţii. Imediat după aceea s-a împuşcat în cap, dar a supravieţuit.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am fost solicitaţi prin 112, iniţial la un pacient care a fost găsit decedat în Gara Velenţa, plagă toracică, ulterior am fost solicitaţi în faţa unui bloc că cineva s-a împuşcat în maşină, după care am fost solicitaţi la al treilea caz, unde mama a fost găsită decedată", a declarat dr. Tiberiu Bondar, medic coordonator al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, pentru ziarul "Bihoreanul".

Dramă sentimentală

Surse din poliţie spun că poliţistul era supărat pentru că dorea să se căsătorească cu iubita lui, dar părinţi se opuneau din cauză că tânăra era deja măritată şi avea un copil.

În acest moment, tânărul este în stare foarte gravă, medicii au spus că este în comă, iar şansele sale de supravieţuire sunt foarte mici. CITIŢI ŞI: Tragedia de la Craiova. Un fost poliţist şi-a executat familia