Evenimentul Zilei > Monden > Catrinel Menghia, declarație în exclusivitate despre cum își îngrijește tenul
Catrinel Menghia, declarație în exclusivitate despre cum își îngrijește tenul

Catrinel Menghia, declarație în exclusivitate despre cum își îngrijește tenul

Catrinel Menghia ( Marlon) este recunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei. Model și actriță de succes, românca are o carieră de succes. Trăiește în Italia, e căsătorită și e mamă. Și nu face rabat de la ritualul ei de frumusețe. Acesta e deosebit. De simplu.

Catrinel Menghia dezvăluie ritualul ei de frumusețe pentru cititoarele Rețete și vedete, declarație în exclusivitate despre cum își îngrijește tenul. Și voi puteți lua exemplu de la vedeta care a devenit ambasadorul unui brand românesc care e simbol al calității de decenii.

Model și actriță, fotografiată de Peter Lindbergh, cu apariții în Vogue Italia și aclamată îndelung la Cannes pentru rolul din „La Gomera”, Catrinel Menghia spune că pentru ea frumusețea nu e ceva neapărat legat de aspectul fizic. „Pentru mine, frumusețea înseamnă să fii autentic”, arată vedeta.

Catrinel Menghia, declarație în exclusivitate despre cum își îngrijește tenul

Din postura de tânără mămică, mereu atentă la înfățișarea sa, vedeta a dezvăluit trucurile ei de frumusețe. „Sunt o persoană care a crescut trăgând foloasele mamei natură. Am folosit tot timpul produse naturale: măști cu miere, mi-am clătit părul cu oțet și apă.  Mirosea părul, dar strălucea. Așa am învățat de la bunici”, relatează Catrinel Menghia.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.