Evenimentul Zilei > Actualitate > Câţi bani a luat Pavel ca să pocească imnul. Mitică Dragomir: „Să se ducă la puşcărie!”
Câţi bani a luat Pavel ca să pocească imnul. Mitică Dragomir: „Să se ducă la puşcărie!”

Câţi bani a luat Pavel ca să pocească imnul. Mitică Dragomir: „Să se ducă la puşcărie!”

Dumitru Dragomir, numărul 2 la FRF, în calitate de şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a lansat astăzi un atac dur la adresa celor care au greşit în timpul ceremoniei de inaugurare a Naţional Arena, dar şi la adresa celor care au montat gazonul.

"Cei care au greşit să se ducă la puşcărie!", a declarat cel supranumit Corleone, anunţând totodată că va face contestaţie pentru ca FRF să nu plătească amenda dată de Prefectura Capitalei. "Marcel Pavel este singurul vinovat pentru ceea ce a făcut. FRF a comandat imnul şi nimic mai mult, l-am plătit pe Pavel ca să ne cânte imnul corect. Noi nu ne pricepem la muzică, nu puteam să facem alte lucruri (n.r. schimbări ale imnului)", a mai spus Dragomir.

Potrivit "mercurialului" vedetelor, dar şi onorariul pe care l-a încasat recent la nunta lui Cristi Borcea, se poate spune că Marcel Pavel intră în categoria celor mai scumpi cântăreţi. Pentru trei melodii cântate la "nunta secolului" a şefului de la Dinamo, Marcel Pavel a încasat suma de 6.000 de euro. Se presupune că pentru "pocirea imnului", cântăreţul ar fi putut încasa minimum 8.000 de lei, suficient cât să plătească amenda dată de Prefectură şi să mai rămână cu ceva bani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: