"Catavencii" ies din Splendid Media

Splendid Media, regia care se ocupa de vanzarea spatiului publicitar al televiziunii publice si-a schimbat actionariatul.

Radu Budes si Catalin Sandulache (care aveau impreuna 48%) au cumparat restul de participatii de la ceilalti actionari: 26% de la RH Printing (Nicolae Ratiu si Calin Husar), 13% de la Sorin Marin si 13% de la 9 „catavenci” (Doru Buscu, Liviu Mihaiu, Mircea Toma, Sorin Vulpe, Claudiu Istodor, Ioan T. Morar, Cornel Ivanciuc, Octav Mardale si Viorel Motoc).

Mutare asteptata Splendid Media a fost infiintata in 2003, de Catalin Sandulache, Radu Budes si Marcel Straut. In 2005 fuzioneaza cu MediaZece, regia de publicitate a Academiei Catavencu.

Vara lui 2006 a adus tranzactia Catavencu-Sorin Ovidiu Vintu, dar Splendid Media nu a fost vanduta. Splendid Media are in portofoliu, in prezent, printre altele, cele patru canale ale TVR, postul Etno TV, „Revista de film HBO”, „Ciao!”, „Autoexpert” si „Oops media”.  Anul trecut, Splendid a avut o cifra de afaceri de aproximativ 25 de milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News