Catastrofa aviatică din Rusia. Ultimele imagini cu avionul morţii ar putea explica tragedia

Catastrofa aviatică din Rusia. Ultimele imagini cu avionul morţii ar putea explica tragedia

În urmă cu aproape o săptămână, un avion Yakolev 42, cu 45 de persoane la bord s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare. Tragedia aviatică a avut loc în oraşul rus Iaroslavl, situat în centrul ţării.

Un clip video postat pe LiveLeak a înregistrat ultimele imagini cu avionul. Înregistrarea surprinde decolarea aeronavei. În timpul procedurii, una dintre camerele de filmat montate lângă pista de decolare este lovită de aeronavă. Acest incicent ar putea fi unul dintre factorii care au condus la tragedia aviatică.

La bordul aeronavei se aflau 45 de oameni, dintre care şi membrii lotului de hochei Lokomotiv Iaroslav. Aproape toţi membrii echipei au murit, iar cei care au supravieţuit prăbuşirii sunt în stare foarte gravă.

<object width="560" height="370"><param name="movie" value="http://www.liveleak.com/e/080_1315676582"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.liveleak.com/e/080_1315676582" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="450" height="370"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

  • Tragedia aviatică din Rusia. Fanii echipei Lokomotiv Iaroslav au căutat rămăşiţele în ape
  • Ultimele cuvinte din avionul morţii. Vezi ce i-a spus un sportiv soţiei înainte să moară
  • O întreagă echipă de hochei a pierit într-un accident aviatic în Rusia