Evenimentul Zilei > Politica > TENSIUNI ÎN USL. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, îi răspunde lui Țurcanu: Nu există Congresul USL
TENSIUNI ÎN USL. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, îi răspunde lui Țurcanu: Nu există Congresul USL

TENSIUNI ÎN USL. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, îi răspunde lui Țurcanu: Nu există Congresul USL

Încăierările dintre social-democrați și liberali încă din cea de-a doua zi a noului an sunt cauzate de tensiuni locale între filialele "a două partide puternice", a declarat, la B1Tv, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

Ivan a explicat că solicitarea liderului PNL Botoșani, Florin Țurcanu, privind revalidarea candidaturii lui Crin Antonescu într-un congres USL nu poate fi aplicată. "E ca și cum noi, cei din PSD, am cere congres la PNL. Nu există congres USL, există congresele partidelor care compun Uniunea", a explicat Ivan.

  • Un vicepreşedinte al PNL cere organizarea unui congres al USL pentru validarea candidaturii lui Crin Antonescu la prezidenţiale

Acesta a pus declarațiile lui Țurcanu, precum și pe cele ale senatorului PSD de Ilfov Gabriela Firea, pe seama neînțelegerilor în plan local între filialele PSD și PNL. "Probleme locale în USL au fost și vor fi atât timp cât există această Uniune. Aceste tensiuni vor fi rezolvate în cadrul Uniunii. Nu are sens legarea acestor tensiuni locale din țară cu alegerile prezidențiale. Candidatura lui Crin Antonescu a fost asumată în USL și va fi dusă la îndeplinire", a declarat Ivan.
CITIȚI ȘI:

  • Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea: Cel mai bine ar fi ca USL să se rupă în martie
  • Vicepreşedintele PNL Marian Petrache: Dacă vor să rupă USL, foarte bine, să-l rupă
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: