Cât ține Acidul Hialuronic în buze?

Cât ține Acidul Hialuronic în buze?

Acidul Hialuronic în buze, alături de eliminarea ridurilor cu Botox, reprezintă cele mai populare proceduri estetice injectabile. Milioane de femei, dar și de bărbați, apelează la aceste tratamente estetice și, contrar prejudecăților, în peste 90% din cazuri, sunt complet nedetectabile.

Acidul Hialuronic este ideal pentru mărirea buzelor, conturarea și hidratarea lor, dar și pentru modificarea formei sau corectarea asimetriilor. În general, producătorii de Acidul Hialuronic susțin că, în cazul augmentării buzelor, rezultatele durează între 6 și 12 luni dar, de multe ori, realitatea îi contrazice.

Pentru a afla cât ține Acidul Hialuronic în buze , am discutat cu echipa de medici specialiști din clinicile cu cel mai bun raport calitate - preț din București

Nu toate formulele de Acid Hialuronic pentru buze sunt la fel. Unele pot rezista doar 3 luni înainte de a necesita o nouă injectare, în timp ce altele pot rămâne în buze chiar și 18 luni. Tipul de Acid Hialuronic, calitatea acestuia, cantitatea de acid injectată, precum și caracteristicile individuale și metabolismul organismului, toate influențează remanența acestuia. De asemenea, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, mai contează formula utilizată, planul de tratament și experiența medicului care realizează procedura. 

Ne puteți urmări și pe Google News

De exemplu, dacă ai buzele subțiri, un brand de Acid Hialuronic reticulat, de tehnologie nouă, se va duce foarte repede din buze, mai ales la prima injectare. În acest caz, medicul ar trebui să-ți recomande o formulă de Acid Hialuronic nereticulat, de genul Juvederm Ultra 3 și nu Juvederm Volift, care are o consistență mai fermă și care creează structură și în niciun caz un acid foarte fluid. 

De asemenea, dacă faci sport,  dacă nu bei suficientă apă sau dacă ai carențe în organism, Acidul Hialuronic se va metaboliza mai rapid. Nu în ultimul rând, un Acid Hialuronic de la un brand recunoscut, mai scump, va ține mai bine față de unul mai ieftin. Ar trebui să știi de la bun început, înainte să optezi pentru o formulă de Acid Hialuronic anume, care este durata sa medie de viață în buze.

Există câteva modalități prin care poți crește longevitatea rezultatelor. Spre exemplu, evită pe cât posibil expunerea la soare și solar și folosește constant un balsam de buze cu factor de protecție solară. Consumul a minimum 2 - 3 litri de apă și o alimentație cât mai sănătoasă contribuie la stimularea efectelor Acidului Hialuronic. Mai poți prelungi remanența prin efectuarea de retușuri regulate, înainte ca efectul acidului din buze să înceapă să se ducă.

Nu te lăsa atrasă de un preț prea mic și de o formulă de Acid Hialuronic de proveniență necunoscută, deoarece poți risca să fie Acid Hialuronic contrafăcut, care este extrem de periculos pentru sănătatea și frumusețea ta. 

Asigură-te că alegi un medic specializat și experimentat, cu experiență în injectări, care-ți răspunde oricând la telefon și cu care poți avea o comunicare onestă, dar și o clinică medicală care-și respectă pacienții și toate condițiile necesare pentru ca să ai buzele pe care ți le-ai dorit, în deplină siguranță!