Culisele scandalului "Dansez pentru tine". Vezi cât a pierdut Cornel Patrichi pentru a participa la show-ul de la Pro TV din care a fost exclus

Culisele scandalului "Dansez pentru tine". Vezi cât a pierdut Cornel Patrichi pentru a participa la show-ul de la Pro TV din care a fost exclus

Cunoscutul coregraf spune că e consternat de modul în care realizatorii din Pro TV au renunţat la el, dar şi că a pierdut bani deoarece a refuzat un contract în Toscana, Italia, pentru un spectacol de Crăciun.

"Eu am fost Cornel Patrichi înainte să apară "Dansez pentru tine"", spune, încă foarte supărat, coregraful. Cel de-al treisprezecelea sezon al emisiunii de la Pro TV, ce debutează în această seară, a început cu un scandal. Cu numai o săptămână înainte de debut şi fără multe explicaţii, realizatorii l-au pus pe tuşă pe cunoscutul coregraf. "Fiecare patron are dreptul să facă ce vrea cu banii lui. Totul e de cum o face, de bună creştere şi de bună credinţă. Trebuie să o faci cu eleganţă. O ţară întreagă a fost consternată de ceea ce s-a întâmplat", a spus Cornel Patrichi.

  • Cum a fost dat afară Cornel Patrichi din juriul "Dansez pentru tine". El îi atacă pe noii concurenţi: "Luciu dansează ca un băţ. Bianca nu e sexy"
Cunoscutul coregraf a dezvăluit pentru EVZ că pentru a participa în juriul de la "Dansez pentru tine" în noul sezon a renunţat să meargă în Italia, la opera din Toscana, ca să pună în scenă un spectacol de Crăciun.

În ceea ce priveşte neînţelegerile cu Mihai Petre, Patrichi a dezvăluit că mai tânărul său coleg vrea să transforme show-ul într-un concurs de dans sportiv.

"De multe ori coregrafii echipelor încercau să mai adauge o priză, ceva elemente spectaculoase. De fiecare dată el spunea că nu înţelege ce caută mişcarea aceea acolo. Interveneam şi încercam să mediez lucrurile. Asta am reuşit să fac, să aduc un echilibru între juraţi. Şi telespectatorii au apreciat contribuţia mea. În ceea ce-l priveşte pe Mihai Petre suntem două persoane de formaţiuni diferite. Eu am urmat o şcoală serioasă, am dansat mult în străinătate nu este ca şi cum am învăţat meserie la colţul străzii", a mai spus coregraful. Maestrul a mai spus că, în aceste zile, cel mai important lucru a fost susţinerea publicului şi că nu şi-a imaginat că românii îl iubesc şi îl apreciază atât de mult. El a adăugat că în curând va da publicităţii o scrisoare în care va explica ce s-a întâmplat la "Dansez pentru tine". CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • N-O SĂ GHICIŢI MOTIVUL: PRO TV explică de ce a renunţat la Cornel Patrichi de la "Dansez pentru tine"
  • Cornel Patrichi, dat afară de la Dansez pentru tine? "Eram singurul profesionist"
  • "Dansez pentru tine", sport extrem cu vânătăi şi accidente
  • DANSEZ PENTRU TINE. Probleme grave de sănătate pentru NICOLETA LUCIU. Ar putea fi înlocuită
  • Mihai Petre, insensibil la farmecele fetelor de la "Dansez pentru tine"
  • S-au făcut perechile la "Dansez pentru tine". Vezi pentru ce luptă concurenţii