"Cea mai luxoasă casă de joacă vreodată", după cum o descrie Prinţesa Beatrice, nepoata reginei, i-a fost oferită reginei şi surorii ei, Margareta, în 1932, pe când aceasta avea şase ani din partea "oamenilor din Wales".
Deşi uitat de către public, locul a fost renovat, recent, de către Prinţesa Beatrice. Desenată de arhitectul Edmund Willmott, casa a fost construită ca un simbol al iubirii şi fascinaţiei poporului faţă de micuţa prinţesă.
Casa include un hol mic ce dă într-o bucătărie şi în "Camera mică". Apoi, o scară duce către dormitor şi baie. În bucătărie se aflau un frigider şi un aragaz, ambele funcţionale.
De-a lungul anilor, acolo s-au jucat şi copiii şi nepoţii Reginei. Prinţesa Beatrice a fost atât de fascinată de casa de joacă încât a adus acolo propria colecţie de ursuleţi de pluş, pe care a aşezat-o pe canapeaua din sufragerie. Recent, ea a şi renovat-o.
"Este frumoasă. Am fost destul de norocoasă să mă joc aici, iar acum bunica este străbunică şi Savannah (fiica lui Peter şi Autumn Phillips) poate să se bucure şi ea de casă", a spus Beatrice.
Casa de joacă este prezentată în "The Diamond Queen", show-ul compus din trei părţi, ce marchează împlinirea a 60 pe tronul Marii Britanii ai Reginei Elisabeta a II-a.