Casă blestemată în Botoşani. În decurs de câţiva ani în locuinţa s-au spânzurat doi bărbaţi.  Vecinii îşi fac cruce pe la colţuri şi spun că aceasta e blestemată. 
 
Un bărbat de 43 de ani şi-a pus capăt zilelor, ieri, în locuinţa din Botoşani. Bărbatul era deprimat pentru că se afla în proces de divorţ cu soţia. Lucra la o firmă de pază din oraş şi în martie a mai avut o cădere nervoasă. Vecinii au spus pentru Monitorul de Botoşani că bărbatul s-a urcat beat la volan, a mers la spitalul unde soţia lucra ca asistentă şi a ameninţat-o pe ea şi pe colegele acesteia. Atunci situaţia nu a degenerat, asistentele s-au restras în cameră de gardă iar bărbatul a renunţat.  
 
În ultima vreme, soţia nu mai stătea în casă. Îşi luase şi fetiţa de şapte ani cu ea, iar bărbatul trăia singur. Se pare că în ultima vreme femeia îl ameninţa că îl va lăsa fără afacerile pe care le avea în domeniul transporturilor şi fără bani. Ieri, soţia s-a întors acasă pentru a discuta cu bărbatul şi l-a găsit spânzurat. Deşi a chemat imediat ajutoare nu s-a mai putut face nimic.  Vecinii spun că în aceeaşi casă s-a mai spânzurat un bărbat în urmă cu câţiva ani.