Practic ce avem aici? O recunoaștere a faptului că dolarul public este folosit în scopuri politice partizane.

Peste 35 de evenimente au fost programate în luna august. Și acestea includ oameni și locuri precum secretarul Carson în districtul lui Mike Coffman din Colorado 6; Secretarul Perry din districtul lui John Katko din New York 24; în calitate de Administrator Wheeler, cu David Young în Iowa 3; Ivanka Trump cu Keith Rothfus și Mike Kelly în vestul Pennsylvania. Toate districtele vizate.

Un alt angajat – care este, de asemenea, familiarizat cu gândirea președintelui – a indicat o călătorie recentă a lui Trump pentru Rep. Rod Blum din Iowa și Rep. Mike Bost din Illinois. "Amintiți-vă, de asemenea, chiar înainte de luna august a fost în Iowa și Illinois pentru Bost și Blum", a spus angajatul, potrivit huffingtonpost.

"Trebuie să votați republicani", a spus Trump aflat în vizită oficială la noua fabrică de oțel redeschisă

Craig Holman a declarat că Trump și Casa Albă ar putea încălca legea federală. "Comentariile Casei Albe nu fac decât să fie mai evident faptul că Trump și personalul său amestecă munca de campanie cu munca oficială, care, dacă nu ar fi gestionată corespunzător, ar constitui încălcări ale legii federale privind campaniile electorale și legile federale care interzic utilizarea resurselor  pentru activitatea de campanie ", a mai declarat Holman.