Deja există mai multe voci care afirmă că cei doi formează din nou un cuplu, însă aceștia sunt destul de evazivi în declarații. Cu toate că nu se știe exact care este statusul relației lor, un lucru este totuși sigur! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp colaborează în plan muzical.

Ce se întâmplă cu Sterp și Carmen

Cu toate că în viața amoroasă nu s-au înțeles de nicio culoare, pe plan profesional cei doi au o colaborare de succes. Astfel, artiștii lansează împreună o piesă, iar Carmen le-a arătat fanilor câteva imagini de la filmările pentru noul videoclip. În filmare, Culiță Sterp stă la masă, iar la un moment dat se uită la fotografiile de pe perete cu Carmen. În tot acest timp, cea care îl filmează este chiar fosta soție a artistului.

Culiță, invitatul lui Carmen de la Sălciua

Culiță a fot invitat la ziua de naștere a lui Carmen. „Am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. Râdea, statea doar pe lângă Carmen, o atingea tot timpul… Carmen era atât de fericită, de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu care a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, a declarat un martor la scenele derulate între cei doi foști soți, scrie Cancan.