Care va fi primul rol jucat de Arnold Schwarzenegger, după retragerea din politică

Care va fi primul rol jucat de Arnold Schwarzenegger, după retragerea din politică

Guvernator al Californiei timp de două mandate, din 2003 şi până la începutul acestui an, Arnold Schwarzenegger revine pe marile ecrane în rolul unui dresor de cai, în pelicula "Cry Macho".

Filmul "Cry Macho" este o dramă, aflată în producţia lui Albert Ruddy, laureat al premiului Oscar şi producătorul celebrelor "Naşul" şi "Million Dollar Baby".

Arnold Schwarzenegger va reveni pe marele ecrane în rolul unui dresor de cai, angajat să răpească fiul fostului său şef, aflat cu mama sa în Mexic, anunţă Associated Press.

Nu este singurul proiect pe care fostul guvernator al statului California îl are în vedere.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ianuarie 2011, la scurt timp după ce a anunţat retragerea din funcţia de guvernator al Californiei, actorul în vârstă de 63 de ani a spus că gândeşte la mai multe proiecte cinematografice. Revenirea sa ca actor a fost confirmată oficial pe 11 februarie. La scurt timp, Schwarzenegger a anunţat că a primit nu mai puţin de 15 oferte, printre care o continuare a seriei "Terminatorul".

În perioada celor două mandate de guvernator, între 2003 şi 2011, Arnold Schwarzenegger a mai jonglat puţin cu actoria: a apărut, pentru trei secunde, în producţia "The Rundown", în 2004 a jucat, pentru prima oară, alături de Jackie Chan (într-o adaptare a romanului de aventură Ocolul Pământului în 80 de zile, de Jules Verne). Un an mai târziu a apărut ca el însuşi în "The Kid & I" şi şi-a împrumutat vocea unui personaj dintr-un desen animat, "Liberty's Kids".

Ultima distribuţie căreia i s-a alăturat este a lui Silvester Stallone, "The Expendables" (2010), unde a avut o apariţie scurtă, alături de Stallone şi de Bruce Willis:

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/hrMmiUSVRRI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>