Care sunt cele mai deprimante finaluri de carte?

Care sunt cele mai deprimante finaluri de carte?

O CARTE PE ZI. De luni până vineri, evz.ro iţi propune câte un top din literatură. Completează-l cu nominalizarile tale, comentând pe site, şi poţi câştiga o carte pe zi!

Suntem în a patra saptămână de campanie şi discuţii. Ca şi până acum, îţi punem la încercare memoria şi lecturile.

În fiecare zi, de luni pana vineri, iti propunem o temă de dezbatare: “care sunt cei mai… din literatură?” Noi începem lista cu propuneri, iar tu eşti invitat să o completezi cu alte nominalizari, comentând pe site. Cel mai norocos şi inpirat primeşte ca premiu o carte pe zi, cartea oferită de evz.ro în ziua în care ai postat comentariul.

Luni dimineaţă vor avea loc 5 trageri la sorti, câte una pentru fiecare din zilele saptamanii precedente. Dintre toate raspunsurile trimise în fiecare zi, vom extrage câte 4 (in total 20). Editorii Evz vor decide ulterior care sunt cele 5 dintre acestea sunt merită câte sa fie premiate. Câştigătorii vor fi publicaţi pe site luni dupa-amiază. Te rugăm sa menţionezi la postarea comentariului si o adresă de email validă, pentru a putea lua legatura cu tine in caz că ai fost desemnat căştigător.

Ne puteți urmări și pe Google News

Care sunt cele mai deprimante finaluri de carte? Pe noi ne-au întristat:

> „Străinul” de Albert Camus > „Colecţionarul” de John Fowles > „Procesul” de Kafka > „Puiul” de Ioan Alexandru Brătescu-Voineşti

Trimite-ne propunerile tale, pe cat posibil altele decat cele de la topicul „ cele mai tragice morti” şi poţi fi câştigătorul cărţii „Caiet de desen”, oferită de editura Curtea Veche. Cartea de joi, 16 octombrie:

“Caiet de desen”, Adrian Chivu, editura Curtea Veche

„Când le descoperi sensul, cuvintele devin de neînţeles”: această sentinţă a eroului romanului Caiet de desen, un adolescent considerat retardat, ar putea fi cheia pentru a pătrunde în universul acestei scriituri extrem de personale, unde, într-un spaţiu închis, apartamentul unui bloc, legăturile dintre membrii unei familii devin de neînţeles pe măsură ce le descoperi mecanica sensului. « Caiet de desen » reprezinta debutul in proză al lui Adrian Chivu.

Citeste si Cele mai intense scene de dragoste din literatura?

                Cele mai bune carti SF

                Cele mai frumoase titluri de carte

Citeste toate articolele din O carte pe zi