Luni dimineaţă vor avea loc 5 trageri la sorti, câte una pentru fiecare din zilele saptamanii precedente. Dintre toate raspunsurile trimise în fiecare zi, vom extrage câte 4 (in total 20). Editorii Evz vor decide ulterior care sunt cele 5 răspunsuri care merită câte o carte. Câştigătorii vor fi publicaţi pe site luni dupa-amiază. Te rugăm sa menţionezi la postarea comentariului si o adresă de email validă, pentru a putea intra in legatură cu tine in caz că ai fost desemnat căştigător.

Care sunt cei mai seducatori amanti din istoria literaturii?

Dupa “cei mai excentrici scriitori”, avem din nou un subiect care ne-a pus in incurcatura. I-am ales pe urmatorii amanti, care beneficiaza si de avantajul notorietatii:

> Casanova
> Amantul doamnei Chatterley
> Aramis din „Cei trei muschetari”
> Fred Vasilescu din „Patul lui Procust”
> „Amantul” asiatic al lui Marguerite Duras

Tie care ti s-au parut cei mai seducatori? Comenteaza si poti câştiga cartea „Ingerul negru”, oferită de editura Rao.

Cartea de miercuri, 8 octombrie:

“Ingerul negru”, John Connolly, editura Rao

„Ingerul Negru“ este un thriller. O tânără femeie dispare de pe străzile New York-ului. Răpitorii sunt convinşi că nimeni nu o va da dispărută, că nimeni nu o va căuta. Dar se înşeală amarnic. Cautarile duc la un mister vechi, la un premiu legendar, căutat de secole de oameni răi: Îngerul Negru. Dar Îngerul Negru este mai mult decât o legendă, mai mult decât un mit. Are conştiinţă. Visează. Trăieşte. Iar oamenii nu sunt singurele creaturi care îl caută…

CITEŞTE ŞI:

> Cei mai excentrici scritori din istoria literaturii

> Cei mai napastuiti copii din literatura

> Cele mai bune debuturi

> Castigatorii saptamanii 2 de concurs