Cârcotaşii revin la TV în formulă completă

Cârcotaşii revin la TV în formulă completă

"Cronica Cârcotaşilor" revine astăzi la Prima TV pentru un nou sezon, cu Mihai Găinuşă şi Şerban Huidu în calitate de prezentatori, de la ora 20.30.

Clipul mult mediatizat al cârcotaşilor a pregătit acest moment în care "Cronica Cârcotaşilor", cu Şerban Huidu la pupitru, se întoarce la Prima TV pentru un nou sezon de cârcoteli şi comentarii care atrag supărarea persoanelor publice.

Cei doi prezentatori s-au promovat cu 11 "scurtmetraje" ce amintesc de perioada medievală. Îmbrăcaţi în costume adecvate şi cu aerul unor oameni pregătiţi să salveze lumea de cei ce ştirbesc limba română, prezentatorii s-au aruncat cu mult curaj şi profesionalism în realizarea unor clipuri elaborate.

Cronica în anul 2000

Cronica, ajunsă acum la sezonul 24, are o istorie bogată. Emisiunea a început în anul 2000. Pe atunci se numea "Cronica Cârcotaşului" şi îl avea pe Şerban Huidu ca unic prezentator. Emisiunea era difuzată de luni până vineri şi dura 15 minute.

După accidentul din decembrie 2010, Şerban Huidu a avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare. A participat la emisiune din spatele camerelor de filmat, din platoul "Cronicii Cârcotaşilor", alegând să o lase pe bebeluşa Oana să prezinte alături de Mihai Găinuşă.

După o pauză de mai bine de o jumătate de an, emisiunea revine la forma iniţială, cu cei doi prezentatori în rolurile principale şi întreaga echipă alături de ei. În ultima emisune a sezonului trecut, cârcotaşii au fost în vacanţă. Au plecat cu avionul spre Barcelona. Au luat apoi un vas de croazieră spre Marsilia, au mers în Genova şi au vizitat Milano.

Ne puteți urmări și pe Google News