Când începe festivalul de muzică electronică SUNWAVES 2022

Când începe festivalul de muzică electronică SUNWAVES 2022

Festivalul de muzica electronica SUNWAVES se pregătește de începerea celei de-a 28-a ediții. După o absenta de 2 ani din cauza pandemiei, festivalul revine pe plaja din Mamaia Nord pentru ediția de primăvară (1 Mai) cu forțe proaspete și artiști consacrați.

Începând de joi seara, 28 Aprilie, SUNWAVES da startul cu 3 scene deschise, urmând ca de vineri 29 Aprilie, toate cele 4 scene sa funcționeze.

Interesul pentru festival din partea participanților din afara țării este ca întotdeauna crescut, aceștia călătorind pe litoralul Marii Negre pentru 6 zile de distracție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artistul MICHAEL BIBI vine în premiera în România pentru a mixa la scena 1 din cadrul SW28. Celebrul artist britanic a cunoscut succesul în ultimii ani cu producții muzicale proprii și gig-uri în cele mai importante cluburi și festivaluri de muzica electronică. În cea de-a doua zi a festivalului, LOCO DICE va mixa la stage 1, spaniolul PACO OSUNA la stage 2,  trioul romanesc ARPIAR la stage 3, iar stage 4 este emblematica pentru line-up-ul care pune în prim-plan artiștii români.

Italianul MARCO CAROLA este prezent la SUNWAVES în seara de sâmbătă, 30 Aprilie. Acesta este renumit pentru seturile sale maraton, iar publicul festivalului este întotdeauna dornic să îl asculte cât mai mult timp. Printre invitații SUNWAVES se numără și câștigatorul premiului Grammy, DUBFIRE - acesta mixează în premieră la ediția de 1 Mai.

Participanții își pot cumpăra în continuare abonamente (bilet cu valabilitate pentru întreaga perioada a festivalului) online (www.livetickets.ro/bilete/sunwaves-festival-sw28) sau își pot achiziționa bilete pentru fiecare zi de la intrare.