Campioana "fara pretentii"

De astazi si pana luni, 7 ianuarie (data postei), puteti trimite talonul de participare la concurs pe adresa OP1 CP10, Bucuresti, si participa la tragerea la sorti pentru o discutie fata in fata cu Catalina Ponor. Talonul poate fi gasit in editia de vineri, 4 ianuarie, a ghidului TV.   

Pentru Catalina Ponor, de trei ori medaliata cu aur la Olimpiada din 2004 de la Atena, retragerea din activitatea sportiva e definitiva.

EVZ TV: Cum ai gestionat perioadele de dupa marile tale succese?  Catalina Ponor: Niciodata nu m-am crezut o vedeta. Am vrut sa fiu si sunt un om normal. Nu am patru maini, doua capete si nici patru picioare, asa ca sunt un om fara fite, care isi traieste viata cu cat a castigat si fara pretentii. Ma bucur ca tot ce am este din munca mea, fara sa ma ajute nimeni, cu niciun ban.

Cum a fost copilaria unei mari sportive? Sincer, nu a fost vorba de copilarie. Copilaria mea a fost pana cand am plecat la lot si nici pana atunci nu prea am avut una, pentru ca trebuia sa trag tare de mine ca sa ajung cat mai sus. Dar din momentul in care vin rezultatele nu te mai gandesti daca ai avut sau nu copilarie. 

Ne puteți urmări și pe Google News

u