Călin Geambaşu a refăcut ultimele ore de viaţă ale Mălinei Olinescu

Călin Geambaşu a refăcut ultimele ore de viaţă ale Mălinei Olinescu

Prietenul bun al Mălinei Olinescu a reconstituit, cu ajutorul convorbirilor telefonice pe care le-a avut cu prietenii şi rudele artistei, ultimele 48 de ore din viaţa cântăreţei.

Într-o postare pe Facebook, Călin a încercat să găsească o explicaţie la cele întâmplate, săptămâna trecută, în apartamentul Mălinei Olinescu. El a înregistat toate convorbirile pe care le-a avut imediat după sinuciderea Mălinei şi a declarat că le va pune la dispoziţia anchetatorilor: "Sâmbătă, Ora 7:00 seara, Mălina juca canastă pe PC şi totul era OK. - La 11:00 noaptea, Mălina i-a trimis un SMS lui Sebastian să-i ia un vin când acesta venea acasă. - La 12:00 noaptea, Sebastian s-a întors acasă la Mălina şi a găsit-o foarte supărată. Sebastian a menţionat că nu o mai văzuse niciodată pe Mălina aşa de nervoasă. S-au certat, Sebastian a plecat de la Mălina pentru o oră, în acest timp au vorbit la telefon şi au convenit să se împace. Când Sebastian s-a întors la Mălina, ea l-a trimis înapoi acasă la el şi i-a spus să-şi ia hainele şi să-i lase cardul.

DUMINICĂ - Dimineata la 10:00, Doina l-a sunat pe Sebi şi l-a rugat să meargă la Mălina la bloc să-l ia pe Ozzy (căţelul Mălinei) de la o vecină. Căţelul scăpase accidental pe casa scărilor atunci când Mălina a scos din casă hainele lui Sebastian. El menţionează că Mălina nu l-a dat în mod deliberat pe Ozzy afară din casă. - În jur de ora 14:30, Mălina mi-a dat mie un SMS în care mi-a spus că nu mai vine la spectacolul Rebecca. - În jurul orei 21:00, Mălina o sună pe Doina Spătaru şi o întreabă ce zi e şi cât e ceasul. - Sebastian declară că nu a mai vorbit cu Mălina, după care spune că a sunat-o pe Mălina mai târziu. - In jurul orei 21:30 - 22:00, Mălina a fost la Sebastian acasă şi l-a găsit dormind. I-a înştiinţat pe părinţii lui Sebastian că ar fi luat un număr de sedative în cursul zilei. - Tatăl lui Sebastian  a condus-o pe Mălina acasă cu taxiul, în jurul orei 23:00. El spune pe înregistrare că atunci când a condus-o pe Mălina în apartament, ea a vorbit la telefon cu Adriana Vlad, cu care a stabilit să se întâlnească a doua zi de dimineaţă, deoarece Mălina voia atunci să doarmă. - În jurul orei 00:00, Sebastian spune că s-a trezit şi când şi-a deschis telefonul a primit sms-uri de la Mălina, în care era întrebat unde a lăsat cardul şi cheile ce-i aparţineau ei. Sebastian a sunat-o pe Mălina ca să-i spună unde sa află acestea. - Imediat după, Mălina a sunat pe telefonul fix al familiei Truţă şi a stabilit de comun acord cu tatăl lui Sebastian cum şi la ce ora acesta să-i aducă acasă căţelul, a doua zi. - În discuţie, cei din familia Truţă nu amintesc nimic despre vreo ameninţare cu sinuciderea din partea Mălinei. - Numărul pastilelor, şi anume 15, tot de la ei le-am auzit ca fiind menţionat în cadrul aceleiaşi convorbiri telefonice. Momentul şi modul în care acestea au fost ingerate de către Mălina, dacă le-a luat pe toate dintr-o dată, la ce oră, sau dacă sub efectul a 2-3 pastile le-a luat şi pe celelalte şi/sau dacă acest număr de pastile l-a luat pe parcursul întregii zile nu reiese foarte clar", a scris Călin Geambaşu. Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu.  CITIŢI ŞI:

  • Mălina Olinescu a fost înmormântată. Iubitul ei a plâns în hohote lângă sicriu
  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Un an de zile am rugat-o să meargă s-o vadă un doctor"
  • Mălina Olinescu îşi prevenise iubitul: "M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac"
  • Călin Geambaşu susţine că Mălina Olinescu avea vânătăi pe corp

Ne puteți urmări și pe Google News