Evenimentul Zilei > Justitie > „Cadou” nefericit de Crăciun: opt maşini tamponate
„Cadou” nefericit de Crăciun: opt maşini tamponate

„Cadou” nefericit de Crăciun: opt maşini tamponate

Un bucureştean le-a făcut o surpriză neplăcută proprietarilor mai multor maşini parcate pe Calea Ferentari din Capitală. Chiar în dimineaţa Crăciunului, el a lovit opt autoturisme.

După ce  s-a „încurajat” cu câteva pahare de băutură, azi dimineaţă, în jurul orei 5.30, bucureşteanul Octavian I., de 23 de ani, a plecat la drum la volanul unui Volkswagen Golf.
În timp ce mergea pe Calea Ferentari dinspre direcţia P-ţa Ferentari către strada Spătarul Preda, în intr-o intersecţie  a pierdut controlul volanului şi a acroşat opt maşini parcate în spic pe partea dreaptă a străzii. Zgomotul produs de tamponări i-a scos din case pe unii dintre proprietarii maşinilor lovite. Noroc că a sosit poliţia la faţa locului iar tânărul care a produs accidentul a scăpat nevătămat de furia oamenilor.
Când l-au testat cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că şoferul vinovat avea 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: