Bulgaria: O parte dintre hoteluri ar putea pierde dreptul de a avea oferte all inclusive

Bulgaria: O parte dintre hoteluri ar putea pierde dreptul de a avea oferte all inclusive

Ofertele pentru all inclusive în Bulgaria ar putea fi limitate la hotelurile de 4 şi 5 stele, conform unei propuneri a Agenţiei pentru Siguranţă Alimentară din Bulgaria, transmite Novinite.

Propunerea urmăreşte să respecte noile reglementări ale Ministerului bulgar al Economiei, Energiei şi Turismului, a declarat şeful Agenţiei pentru Siguranţă Alimentară din Bulgaria, Yordan Voynov.

"Hotelurile de la trei stele în jos trebuie să aibă capacitatea de a asigura un număr de locuri pentru luarea mesei corespondente cu capacitatea de cazare", a explicat Voynov. Potrivit acestuia, dacă, de exemplu, capacitatea hotelului este de 100 de locuri, restaurantul trebuie să aibă capacitatea de a servi 60 de persoane concomitent.

Yordan Voynov a afirmat că experţii Agenţiei pentru Siguranţă Alimentară au descoperit hoteluri cu 1.000 de paturi care aveau restaurante care puteau servi numai 30 de persoane. "Este absolut intolerabil", a declarat oficialul.

Ne puteți urmări și pe Google News

În vara anului trecut, aproximativ 300 de hoteluri din Bulgaria au fost amendate pentru servirea unei mese de proastă calitate în pachetele all inclusive.