Evenimentul Zilei > Actualitate > Bucureştenii din blocurile cu bulină sunt „SALVAŢI”. Oprescu le dă truse de prim-ajutor
Bucureştenii din blocurile cu bulină sunt „SALVAŢI”. Oprescu le dă truse de prim-ajutor

Bucureştenii din blocurile cu bulină sunt „SALVAŢI”. Oprescu le dă truse de prim-ajutor

Consilierii generali au aprobat, în şedinţa de astăzi, hotărâre care prevede acordarea gratuită a unor truse de supravieţuire pentru cetăţenii care locuiesc în blocuri încadrate în clasa întâi de risc seismic.

Aşa după cum a relatat „Evenimentul Zilei”, în exclusivitate, trusele de supravieţuire conţin o lanternă multifuncţională cu dinam (încărcare manuală), semnalizare sonoră şi vizuală, radio, încărcător pentru trei tipuri de telefoane şi lumină intermitentă pentru semnalizare, o folie termoizolantă, pelerină de ploaie, mască de gaze, o trusă de prim ajutor care are elementele necesare primului ajutor, trei doze cu apă, pastile de purificat apa, hrană solidă pentru trei zile şi un tub fluorescent pentru semnalizare.
Valoarea contractului prin care municipalitatea a achiziţionat trusele este de 496.000 de lei, în jur de 100.000 de euro, iar firma de la care au fost achiziţionate prin licitaţie publică este SC Image Construct SRL.
CITIŢI ŞI:

SOLUŢIA OPRESCU ANTI-SEISM: Fluiere şi pături NASA pentru locuitorii din blocurile cu bulină
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: