Bucureştiul va afla puterea dragostei

Bucureştiul va afla puterea dragostei

Jennifer Rush va cânta "The Power of Love" în Sala Palatului, melodia care a dominat în anii '80 topurile din Australia, Africa de Sud şi Europa.

Vedeta anilor '80, Jennifer Rush, va urca mâine-seară pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artista din America este hotărâtă să aprindă focul în inimile românilor care s-au îndrăgostit şi au îndrăgit hiturile de acum trei decenii.

Jennifer a promis că nu va lipsi din playlist celebra melodie "The Power of Love" care a câştigat titlul "Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo din istoria muzicii pop britanice", Cartea Recordurilor acordându-i această distincţie în 1985.

"Puterea dragostei" a dominat topurile din Australia, Africa de Sud şi din majoritatea ţărilor europene mai bine de 8 săptămâni. Piesa a beneficiat de aproape 200 de alte variante, printre cei mai cunoscuţi artişti care au cântat-o se numără Celine Dion, Andrea Bocelli sau Gloria Gaynor. În România, Eva Kiss a realizat un cover după celebra melodie a lui Jennifer Rush.

Ne puteți urmări și pe Google News

În duet cu Placido Domingo

A cântat în duet cu o parte dintre cei mai mari artişti din lume, Elton John, Brian May de la Queen, Michael Bolton sau celebrul tenor Placido Domingo. Începând cu 1990, succesul ei a continuat în special în Europa, unde a lansat patru albume. Unul dintre cele mai apreciate a fost cel scos pe piaţă în 1998 - "Classics". Artista a înregistrat piese noi şi a reorchestrat hituri mai vechi împreună cu Filarmonica din Ungaria. Imediat după acea perioadă s-a mutat la New York, unde a luat o pauză în carieră şi a hotărât să-i dedice mai mult timp fiicei sale. În 2006 s-a mutat la Londra, iar anul trecut a anunţat că a semnat un contract cu o mare casă de discuri din lume.

La începutul acestui an a ieşit pe piaţă "Echoes Love", cel mai recent album al cântăreţei Jennifer Rush.

Despre România, a declarat că are câţiva prieteni care au învăţat-o nişte cuvinte în limba noastră. În deschiderea concertului, care va începe la ora 19.00, va cânta Francesco Napoli, interpretul melodiei "Marina". Preţurile biletelor sunt cuprinse între 50 şi 250 de lei.