Brooke Shields, în rolul româncei Madame Vârcolac

Brooke Shields, în rolul româncei Madame Vârcolac

Vedeta va interpreta rolul îngrijitoarei unui castel din România, într-o comedie horror pentru televiziune.

Americanii pregătesc o nouă incursiune în ţara lui Dracula, cu un horror realizat pentru canalul de televiziune Nickelodeon, parte a reţelei MTV, disponibil şi în România: „The Boy Who Cried Werewolf”, regizat de Eric Bross.

Cap de afiş este actriţa Brooke Shields (44 de ani), cu un personaj care sună probabil misterios pentru americani: Madame Vârcolac (Varcolac, după cum anunţă publicaţia „The Hollywood Reporter”).

Locul acţiunii: oraşul Wolfsberg, România

Ne puteți urmări și pe Google News

În buna tradiţie a unor filme de peste Ocean pentru care estul Europei este un tărâm atât de îndepărtat încât adecvările geografice sunt inutile, oraşul românesc în care se petrece acţiunea e Wolfsberg.

În acest oraş, un american (Matt Winston) a moştenit de la unchiul său, Dragomir Vucovic (alt nume „românesc”), un castel, după toate aparenţele, tenebros. În speranţa că va vinde imensa proprietate, acesta se mută temporar în Wolfsberg, împreună cu copiii săi, o fată (Victoria Justice) şi un băiat (Chase Ellison).

Aici îi aşteaptă Madame Vârcolac, care le schimbă planurile. Accidental, în timp ce cerceta laboratorul secret al castelului, fata se transformă într-un vârcolac.

Filmările au avut loc în primăvara lui 2009, într-un castel din Canada, pelicula urmând a fi lansată în acest sezon, pe Nickelodeon. „Vârcolacii sunt din nou pe val la Hollywood”

Un horror cu acelaşi nume, „The Boy Who Cried Werewolf”, a fost lansat şi în 1973, în regia lui Nathan Juran, dar producătorii dau asigurări că acesta nu va fi un remake, ci doar un film dintr-o serie despre care spun că tocmai renaşte la Hollywood.

„Chiar acum se pare că există în conştiinţa colectivă a Hollywoodului o mişcare care anunţă că vârcolacii sunt din nou pe val”, este de părere coscenaristul şi producătorul executiv Doug Sloan, citat de presa străină.

„Efectele vizuale, machiajul şi creaturile au ajuns foarte departe, ca tehnică. Vârcolacii vor fi cu adevărat înfricoşători. Nu vor fi amuzanţi, nu vor juca baschet. Copiilor le place să se sperie”, a adăugat Sloan.

Model de la 8 ani

Actriţa şi modelul Brooke Shields, vedeta din „Pretty Baby” sau „Laguna albastră” şi confidenta lui Michael Jackson - amândoi au experimentat celebritatea încă din copilărie -, a jucat în ultimii ani în câteva producţii de televiziune, printre care „Lipstick Jungle” şi „Hannah Montana”.

Următorul său rol va fi, se pare, într-un biopic despre fiica exilată a lui Fidel Castro, numit „Castro’s Daughter”, în regia lui Roberto Moresco (coproducător al filmelor de Oscar „Crash” şi „Million Dollar Baby”). Deocamdată, va putea fi văzută în comedia „Furry Vengeance” (din mai, în cinematografele româneşti), alături de Brendan Fraser.

După o copilărie pe care a deplâns-o, de nenumărate ori, ca fiind pierdută - a pozat ca model de la 8 ani, la 10 a apărut nud, stârnind o întreagă controversă, iar la 14 ani se afla deja pe coperta „Vogue”, devenind una dintre cele mai vânate figuri din lumea showbizului -, Shields a evitat expunerea excesivă, mai ales în ultimii ani. Actriţa a fost căsătorită de două ori, cu tenismenul Andre Agassi şi cu scriitorul Chris Henchy, şi are doi copii din cel de-al doilea mariaj.