Brooke Hogan face scandal

Brooke Hogan face scandal

Fiica wrestlerului Hulk Hogan a sărit în apărarea tatălui ei, declarând că relaţia dintrei ei nu e perversă.

Brooke Hogan, tânăra în vârstă de 23 de ani care se defineşte drept cântăreaţă, cantautoare, producătoare, muzician, actriţă şi personalitate TV, şi-a dus tatăl, pe celebrul wrestler, la expoziţia "Femei în cuşti" ce conţine fotografia nud – în care apare după gratii - pe care a făcut- o în beneficiul PETA (organizaţia pentru protecţia drepturilor animalelor).

Hulk Hogan, pe numele său adevărat Terry Gene Bollea, a mimat jena când a văzut fotografia fiicei sale şi a încercat să acopere anumite părţi ale imaginii. Însă prezenţa lui la expoziţie a alimentat zvonurile legate de natura dubioasă a relaţiei dintre tată şi fiică. Brooke a reacţionat însă ferm, folosindu-se de platforma de microblogging Twitter. "Sunt ATÂT de sătulă să aud oamenii spunând că eu şi tatăl meu avem o relaţie perversă", a scris vedeta ieri, după care i-a trimis acasă pe cei care o tot atacă pe această temă. <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/a6LhZbR2H7s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Nu e prima dată când relaţia dintre cei doi a fost pusă sub semnul întrebării. În 2008, fotografii cu Hulk care îşi dădea fiica cu cremă de protecţie solară pe coapse au făcut furori în mediul virtual.

CONTROVERSE

Ne puteți urmări și pe Google News

O familie scandaloasă

Hulk Hogan, capul familiei, este cunoscut datorită carierei de wrestler profesionist, dar şi rolurilor din filmele de acţiune. Ba chiar a pus bazele sub-genului de film lansat direct pe DVD: "bărbat musculos care face pe bona pentru doi-trei copii", trend urmat de "bătăuşi" faimoşi precum Vin Diesel şi Jackie Chan.

Hogan, cu mustaţa lui blondă, oxigenată, de motociclist, şi familia sa au fost protagoniştii unui reality-show, "Hogan Knows Best", difuzat în perioada 2005-2007. În 2007, fiul lui Hogan, Nick, care avea atunci 17 ani, a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru patru capete de acuzare, în urma unui accident auto în care pasagerul din dreapta a fost grav rănit.

Tot în 2007, o femeie care a lucrat cu Brooke la albumul ei muzical a declarat în presă că a avut o aventură cu Hogan. Linda Hogan, soţia lui Hulk, a intentat divorţ şi a început să se întâlnească cu un coleg de liceu al copiilor ei, în vârstă de 19 ani, cu o clasă mai mic decât Brooke şi cu o clasă mai mare decât Nick Hogan. După divorţ, Hulk a locuit cu fiica lui. Ulterior a spus că a avut gânduri suicidale din cauza separării, însă după un an a găsit o nouă iubită, cu care s-a însurat în 2010.