Pregătirile pentru meciul Bute – Magee au intrat pe ultima sută de metri. Lucian Bute se întoarce astăzi în Canada, după mai multe luni petrecute la Miami, acolo unde cel mai valoros pugilist român din istorie s-a pregătit pentru a şaptea apărare de titlu.

Lucian Bute a vorbit despre meciul cu Magee în exclusivitate într-un super-interviu acordat Evenimentului zilei.
Brian Magee a dat şi el primele declaraţii despre adversarul său. Magee l-a lăudat pe Bute, dar spune că e gata să-i ia centura românului.

"Am un mare respect pentru Lucian Bute. Este un boxer de calitate. E un superstar în Canada, într-un fel este ca un David Beckham pentru fani şi având în vedere rezultatele de până acum, merită acest lucru. Este un luptător bun, poate combina mişcările. Este mereu mobil.
Am văzut multe meciuri ale sale, astfel că ştiu la ce să mă aştept. Nu pot spune ce se va întâmpla. Voi lăsa lupta să îşi urmeze cursul şi voi face tot ce voi putea. Mă consider norocos că am această şansă. Să pot avea un astfel de meci la vârsta de 35 de ani, după o accidentare şi înfrângeri, est un vis devenit realitate. Nu mulţi pugilişti au o astfel de şansă", a spus Brian Magee.