Evenimentul Zilei > Actualitate > BREAKING NEWS. Alin Petrache, șeful COSR, DEMISIONEAZĂ și cere dizolvarea Comitetului Executiv
BREAKING NEWS. Alin Petrache, șeful COSR, DEMISIONEAZĂ și cere dizolvarea Comitetului Executiv

BREAKING NEWS. Alin Petrache, șeful COSR, DEMISIONEAZĂ și cere dizolvarea Comitetului Executiv

Alin Petrache, șeful Comitetului Olimpic Sportiv Român, a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că-și va depune mandatul. Oficialul a cerut și dizolvarea Comitetului Executiv.

Alin Petrache, șeful COSR, și-a cerut scuze, prin intermediul unui comunicat, privitor la calitatea proastă pe care o are o parte din echipamentul sportivilor români prezenți la Rio de Janeiro. Oficialul a anunțat că vrea să-și depună mandatul și cere ca exemplul să-i fie urmat și de vicepreședinți.

„Privitor la calitatea slabă, îndoielnică a unora dintre echipamentele sportive ale Echipei Olimpice a României, îmi cer scuze în numele meu personal și al COSR, atât sportivilor care au avut de suferit, cât și opiniei publice. Îmi voi depune mandatul Adunării Generale pentru ca analiza activității să nu fie blocată de niciun considerent ierarhic. Același lucru îl voi cere vicepreședintilor COSR și tuturor membrilor Comitetului Executiv”, a spus Petrache în comunicat.