Evenimentul Zilei > Actualitate > „Bravo, ai stil” este REŢETA despre cum să se DISTRUGĂ o concurentă cu STIL. Ilinca Vandici a pus piciorul în prag
„Bravo, ai stil” este REŢETA despre cum să se DISTRUGĂ o concurentă cu STIL. Ilinca Vandici a pus piciorul în prag

„Bravo, ai stil” este REŢETA despre cum să se DISTRUGĂ o concurentă cu STIL. Ilinca Vandici a pus piciorul în prag

Este uimitor cum se repetă metoda de „executare” a unei concurente bune din punct de vedere stilistic dar şi cu un imens bun simţ care nu a mai rezistat şi a răbufnit în faţa juraţilor. N-a trecut bine sezonul doi unde Denisa a fost desfiinţată de juraţi, de concurentele foarte slabe dar cu mult tupeu şi... iată cum şi-au luat o nouă ţintă, pe Ramona.

Ramona este noua Denisa a sezonului trei. De departe este cea mai frumoasă, cea mai stilată dacă e să respectăm tema emisiunii dar,  din nefericire, concurenta are ghinion, ori „Bravo, ai stil" doreşte să promoveze altceva şi publicul nu înţelege.

Deşi a repetat permanent juriului că nu are încă stilist şi că este ajută doar  de apropiaţii, declarând: " Nu am venit aici să vă mint", Ramona este în continuare suspectată că ar avea stilist şi nu vrea să recunoască!  Surprinzător este faptul că juraţii nu au adus şi argumentele necesare pentru a-şi susţine acuzaţiile la adresa tinerei de la Bravo, ai stil!

De ce Ramona? Se întreabă comentatorii pe reţelele de socializare, când "intervenţiile" stiliştilor se regăsesc, culmea, la celelalte concurente.

În ediţia din acestă seară, reacţia moderatoarei emisiunii Ilinca Vandici a fost promptă, amintindu-le juraţilor că tot aşa au procedat şi cu Denisa (care a recunoscut că este ajutată de familia sa), şi că nu este corect să procedeze la fel şi cu Ramona. Mai mult, concurentele au voie să apeleze la stilişti dar nu se înţelege care ar fi problema şi de ce s-au focusat doar pe Ramona?!

Vă redăm câteva mesaje ale internauţilor care o susţin:

"Ispas Maria: Bravo Ramona chiar ai stil indiferent ce spun unii !!
Geanina Alexandra: Cea mai frumoasa ! O ador!
Angela Smarandache: Felicitări Ramona!
Firan Valentin: Esti max…bravisimooooo….
Neli Baltean Ramona ești o frumoasă
Nati Dubei: Bravo Ramona.
Liana Petrut: Super Ramo!
Simona Floryn: Esti cea mai tare ai tinute de mii de stelute. Te rog frumos sa nu te lasi si sa fii tare noi toti suntem cu tine te imbratisez virtual , esti o visaaaaa : ))
Mario Mario: Jurații sunt și ei subiectivi în mod sigur fiecare dintre ei au câte o favorită și încearcă să o defaforize pe rivala favoritei lor dar noi publicul știm să apreciem adevărata valoare și nu ne lăsăm influențați de ei. Unii jurați poate sunt prieteni cu stilistul unei concurente și pun o pilă ca să o favorizeze ca și în sezonul trecut ,au încercat să o defavorizeze pe Marisa dar n-au reușit. Așa că acum Ramona se cam află în situația Marrisei dar cu sprijinul nostru va învinge. Hai Ramona!
Ana Mago: Curaj Ramona !Si mai cu tupeu caci asa functioneaza lucrurile acolo ! Bravo tu esti o frumoasa ,si tinutele la fel !Te pup !
Busoi Mihaela Andreea Ești deosebit de frumoasă!Sa crezi in tine,să lupți pentru o carieră în televiziune!"