BOX: Haye l-a zdrobit pe Chisora în cel mai controversat meci al anului VIDEO

BOX: Haye l-a zdrobit pe Chisora în cel mai controversat meci al anului VIDEO

Pugilistul britanic David Haye l-a învins pe compatriotul său Derek Chisora, aseară, la Londra, prin KO în repriza a cincea. Fără licenţe din partea British Boxing Board of Control (BBBoC), cei doi grei britanici au fost salvaţi de Federaţia de Box din Luxembourg, care a dat astfel undă verde unui meci aşteptat cu mult interes.

Duelul dintre cei doi grei britanici, ambii fără vreun titlu mondial, a avut loc pe stadionul echipei de fotbal West Ham în faţa a 30.000 de spectatori. David Haye şi-a revenit după un început mai slab de meci şi a obţinut a 26-a victorie la profesionişti, prima după ce a fost învins în iulie 2011 de Wladimir Klitschko.

David Haye şi Dereck Chisora au rămas fără licenţe la începutul anului, după ce s-au bătut la conferinţa de presă a partidei pe care Chisora a pierdut-o la "Olympiahalle" din Munchen în faţa lui Vitali Klitschko.

Scandalul a continuat ori de câte ori Haye şi Chisora s-au întâlnit. La conferinţele de presă scandalagiii au fost despărţiţi fie de un perete de sticlă groasă, fie de un gard!

Ne puteți urmări și pe Google News

Haye, 31 de ani, a profitat de experienţa sa superioară, deşi la categoria grea boxează doar de trei ani şi jumătate. Fost campion mondial WBC, WBO şi WBA la categoria cruiser, David Haye a disputat la profesionişti 28 de meciuri, contabilizând 26 de victorii (24 prin KO) şi două înfrângeri.

Dereck Chisora, 28 de ani, a ajuns accidental în postura de challanger la titlul mondial WBC deţinut de Vitali Klitschko. Pugilistul născut în Zimbabwe nu se poate lăuda decât cu un titlu al Marii Britanii la categoria grea. El are în palmares 19 meciuri disputate la profesionişti, din care 15 victorii (9 prin KO) şi 4 înfrângeri. Haye se gândeşte la o revanşă cu campionul mondial din Ucraina. "I-am trimis un mesaj care ar trebui să-l sperie şi aş fi surprins să accepte un meci cu mine", a spus Haye la finalul întâlnirii cu Chisora. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/6pz7aAIphvc" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>