Botoşani: Sediul candidatului PNL din colegiul 5, incendiat

Botoşani: Sediul candidatului PNL din colegiul 5, incendiat

În cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurată astăzi, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Tudor Chiuariu, a precizat că sediul candidatului pentru Camera Deputaţilor a fost incediat de oponenţii politici de stânga.

"Campania a început de doar câteva zile şi din păcate asistăm la încălcarea regulilor elementare ale competiţie politice. Un incident neplăcut, care ar fi putut deveni tragic, cauzând decesul unor persoane s-a produs la Botoşani", a declarat Chiuariu, citat de Mediafax.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al PNL i-a acuzat pe social-democraţi că apelează la intimidare, violenţă şi distrugere.

"Politicienii trecutului, politicienii de stânga, vor să ne întoarcă în perioada de sărăcie şi brutalitate, la perioada Guvernului PSD, la perioda 2001-2004. Pentru că nu au soluţii pentru viitor, politicienii de stânga apelează la metodele trecutului: intimidarea, violenţa, distrugerea", a mai spus liberalul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Candidatul PNL în colegiul 5, Botoşani Vest-Curteşti, Gheorghe Ciubotaru, care deţine în prezent funcţia de vicepreşedinte al ANPC, a susţinut că adversarul său social-democrat "ar putea avea anumite nemulţumiri referitoare la faptul că el este singurul candidat de dreapta în colegiu şi stă bine în sondaje".