Evenimentul Zilei > Actualitate > Boschetarii din Gara Cluj au incendiat şapte vagoane. Nu a rămas aproape nimic din acestea
Boschetarii din Gara Cluj au incendiat şapte vagoane. Nu a rămas aproape nimic din acestea

Boschetarii din Gara Cluj au incendiat şapte vagoane. Nu a rămas aproape nimic din acestea

Incendiu puternic în staţia CFR Cluj Napoca, la nici 300 de metri de biroul Poliţiei Transporturi.

Un incendiu puternic a izbucnit în această seara, în staţia CFR Cluj Napoca. Şapte vagoane, garate pe două lunii secundare au ars în întregime. Din primele informaţii, furnizate de angajaţii Staţiei CFR Cluj, rezultă că focul a pornit, cel mai probabil, dintr-un vagon dezafectat unde dormeau mai multe persoane fără adăpost.

Pe linia paralelă erau garate patru vagoane dintr-o garnitură care asigură transportul navetiştilor. "Vagoanele supraetajate circulau pe relaţia Cluj Napoca – Dej şi retur sau Cluj Napoca – Teiuş, retur. Focul a pornit din alte vagoane mai vechi şi s-a extins rapid la toate celelalte şapte vagoane", a spus un angajat al CFR.

La faţa locului au ajuns repede, trei autospeciale ale pompierilor de la ISU Cluj, care au intervenit pentru a limita pagubele icendiului. Din nefericire, pagubele sunt foarte mari, din mai multe vagoane nu a rămas decât caroseria. Circulaţia feroviară a fost întreruptă pentru câteva ore.

 

 

 

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

"Vine trenu' din Galati …"#inDirect #garaCluj

Posted by Decea Dragos on Monday, November 23, 2015