Evenimentul Zilei > Actualitate > La Cluj s-a descoperit un bordel pentru homosexuali. 130 de lei, „şedinţa de masaj”
La Cluj s-a descoperit un bordel pentru homosexuali. 130 de lei, „şedinţa de masaj”

La Cluj s-a descoperit un bordel pentru homosexuali. 130 de lei, „şedinţa de masaj”

Poliţiştii au aflat cu surprindere de "cuibuşorul de nebunii" după ce doi gay au depus plângeri că au fost tâlhăriţi în timp ce se bucurau de serviciile "salonului".

Comunitatea gay din Cluj a dat în clocot în ultima săptămână, câţiva homosexuali ajungând să depună plângeri la Poliţie. Astfel, poliţiştii au avut surpriza de-a descoperi un apartament în care se practica prostituţia sub paravanul unui salon de masaj. Serviciile oferite erau destinate exclusiv bărbaţilor.

Scandal cu clientul "pudic"
În apartamentul din Mănăştur prestau şase "activi" şi şase "pasivi". Prima plângere a fost depusă de Vladimir P., căsătorit şi tată a doi copii, dar care a recunoscut că are raporturi homosexuale de mulţi ani. În urmă cu câteva zile, el s-a dus la "salon", unde a căutat-o pe Raluca, pe numele real Sorin R. 
"A intrat în casă dar când a văzut că în locuință se mai află un alt bărbat a refuzat să întrețină relații sexuale pe motiv că este pudic și că dorește să nu mai fie nimeni în apartament. A fost acolo un scandal legat de faptul că Raluca i-a reproșat lui Vladimir P. că nu și-a adus prezervativul și că acest lucru este obligația clientului. Un astfel de act sexual era taxat cu 130 de lei. La un moment dat, Vladimir P. a mers până la baie, dar cele două persoane din apartament i-au sustras din portomoneul din haină suma de 1.100 de lei”, spune un polițist clujean.

Anchetatorii susțin că cei doi gay, Sorin R. și Gheorghiță C., sunt cercetați pentru infracțiunea de furt calificat. "Cei doi au declarat că oricum îi furau victimei banii deoarece știau că aceasta are bani mulți asupra ei. Îi vom cerceta şi pentru prostituţie".

Shakira acuzată de furt, din gelozie

Al doilea caz de furt între homosexuali s-a produs din gelozie, susțin anchetatorii. Sebastian V. este cunoscut în comunitatea gay din Cluj Napoca sub numele de scenă Shakira. Dosarul penal a fost înregistrat pe 5 aprilie 2012.

"Shakira" a fost acuzată de Paul N., prietenul ei, că i-a furat telefonul mobil. Poliţiștii susțin că victima s-a prezentat la Poliție extrem de supărată și a povestit ce anume s-a întâmplat. "La întoarcerea din club, Paul N. a întreținut raporturi sexuale cu un alt homosexual și nu cu Shakira. De aici a pornit scandalul. De supărare, Sebastian V. i-a furat prietenului telefonul ”, spune un anchetator, amuzat de situaţie.

În replică, Shakira a declarat că i-a scos prietenul ei telefonul de la amanet și că nu i-a furat acestuia nimic. “L-am ajutat. I-am scos telefonul de la amanet. Eu am ieșit la plimbare pentru a-i lăsa se se odihnească. Nu ştiu unde şi-a pierdut telefonul", a spus "Shakira".