Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretele triunghiului Borcea-Boureanu-Pelinel au ieșit la iveală. Cristi Boureanu a făcut-o fără să stea pe gânduri
Secretele triunghiului Borcea-Boureanu-Pelinel au ieșit la iveală. Cristi Boureanu a făcut-o fără să stea pe gânduri

Secretele triunghiului Borcea-Boureanu-Pelinel au ieșit la iveală. Cristi Boureanu a făcut-o fără să stea pe gânduri

Cu toate că Valentina Pelinel și Cristi Boureanu s-au despărțit, acesta a reușit să își refacă viața cu Laura Dincă, cea care îi este alături în toate momentele dificile. Cuplul a petrecut momente de vis la un restaurant luxos din Capitală.

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au ales să se despartă și să meargă pe drumuri separate după nouă ani de relație. După momentul greu al despărțirii, omul de afaceri a început o relație cu Laura Dincă, iar fosta lui parteneră s-a căsătorit cu Cristian Borcea.

Valentina Pelinel i-a dăruit, vineri, gemene lui Cristian Borcea. După ce fosta sa soție a născut, Cristian Boureanu și-a scos actuala iubită la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Cuplul a avut parte de un prânz romantic, iar tânăra și-a comandat tot felul de preparate delicioase, informează Cancan.

Cei doi au petrecut în local în jur de două ore, iar Laura Dincă a fost în extaz, fiind răsfățată la maximum de Cristian Boureanu.

Erau foarte mulți cei care nu le dădeau nicio şansă, dar Laura Dincă şi Cristian Boureanu au arătat că iubirea lor este mai importantă decât părerile și speculațiile celorlalți. 

Laura Dincă i-a fost alături iubitului ei în cele mai grele clipe, aceasta fiind cea mai mare dovadă de iubire pentru el. În plus, Laura Dincă şi Cristian Boureanu se pregătesc de nuntă, eveniment ce se anunţă a fi fastuos.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.