Evenimentul Zilei > Actualitate > Borcea a avut dreptate: a fost 3-1!
Borcea a avut dreptate: a fost 3-1!

Borcea a avut dreptate: a fost 3-1!

Înainte de meci, toată lumea şi-a dat cu părerea şi a oferit pronosticuri la derby-ul Dinamo-Steaua. Dinamoviştii erau superoptimişti, iar steliştii - cumpătaţi. Este mereu interesant de comparat previziunea cu rezultatul.

„Va fi 3-1!”, anunţa, în stilul său mereu exagerat, acţionarul dinamovist Cristi Borcea, de la Miami, unde s-a exilat după nuntă de teama procurorilor DNA. A fost 3-1, dar pentru Steaua, nu pentru Dinamo!
Acelaşi scor, şi tot pentru „câini”, l-a indicat, înainte de joc, şi Florin Bratu, fost atacant la Dinamo. Bratu este cel care, în 2008, le-a suflat titlul steliştilor.
În schimb, steliştii au fost cumpătaţi, temându-se de forţa de joc a liderului, dar şi speriaţi de forma lor execrabilă, în condiţiile în care veneau după un meci greu în Germania, pierdut în Liga Europa.
După joc, cei care au avut glas au fost doar învingătorii. „Să le fie ruşine celor care ne-au criticat la televizor, foşti antrenori şi foşţi jucători ai Stelei!„, a atacat Pablo Brandan.
În schimb, Borcea s-a ascuns, nefiind de găsit de televizuni imediat după meci. Singurul care a apucat să discute cu Borcea a fost Nicolae Badea, în pauza meciului. „Aveam  o convenţie cu finul, să-mi răspundă la telefon indiferent de rezultat. Nu mi-a răspuns!”, s-a plâns Gigi Becali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: