Standul Arthur

11.00 – 12.00: Peștelecurcubeu: Lectură și atelier de colaje cu Marina Frânculescu; 1

4.00: Păzește-te de Cotoi cu pălărioi! Cel mai cunoscut personaj al lui Dr. Seuss iese la plimbare-n târg și e pus pe șotii;

14.00 – 14.55: Panel Grafic: Anti-eroi de benzi desenate. Invitați: Sorina Vasilescu, Octav Avramescu, Alin Răuțoiu. Moderator: Matei Sâmihăian (scena Agora) ;

17.00: Lansare de carte Cei trei măgăruși și cartea fermecată. Lectură și dialog cu cititorii în prezența autorului Gabriel H. Decuble.

 

Polirom

16.00: Eveniment Polirom Junior – Mircea PRICAJAN, Pumn-de-Fier; Moni STANILA, Razboiul solomonarilor; Massimo VACHETTA și Antonella TOMASELLI, 25 de grame de fericire; Lewis CARROLL, Sylvie si Bruno. Invitat special: Pumnde-Fier.

Evenimentul va avea loc la standul BOOKFEST JUNIOR;

 

Corint

11.00: „Ina și ariciul Pit. Aventuri în aparatul de fotografiat al bunicului”, volumul 2 de Radu Țuculescu. Bonus: o piesă de teatru interactiv pregătită de Compania de Teatru Interactiv Pantalone.

 

Cartea copiilor

15.00: lectură-atelier din cartea „Citește-i iepurașului tau”, de Rosemary Wells.

 

Tombolă la Litera mică

Întreaga zi toate cărțile pentru cei mici de la „Litera” vor beneficia de 30% reducere. Copiii împreună cu părinții vor putea alege din peste 500 de titluri din colecții precum Disney, Lego, Looney Tunes etc.

În intervalul 11 – 18 vor putea participa la ateliere de colorat din cărțile Disney, iar de la ora 17.00 vor descoperi o nouă serie de 100 de povestiri din bestsellerul „Povești de seară pentru fete rebele”, volumul 2. Tot la standul Litera mică se va desfășura și o tombolă cu premii garantate pentru copii.