Cei patru jurați din emisiune sunt Beatrice Rancea, Cocuța (Andra Eugenia Gheorghe), Emil Rengle și CRBL (Eduard Mihail Andreianu pe numele lui adevărat).

CRBL, ultimul nume anunțat, are experiență de jurat în talent show-uri. El a fost jurat în emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. CRBL a stat la masa juriului timp de trei sezoane (2016-2018).

„Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Înainte să vezi sau să auzi trebuie să simți, asta înseamna arta. În acest show, îmi doresc să simt. Vreau să văd luptă, dar vreau să văd și fairplay. Ce e frumos îi place și lui Dumnezeu, dar și greșeala se plteste!”, a afirmat CRBL.

De asemenea, CRBL este și câștigător Asia Express, alături de colegul său Oase. Cei doi au luat marele premiu, din sezonul doi Asia Express, chiar în această primăvară.

În 2004 el și-a deschis și propria sala de dans cu specific breackdance si streetdance. CRBL este și coregraf, iar în trecut a făcut parte din trupa Simplu, cu care a scos opt albume.

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internațional – The Dance Floor și pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Te-ar putea interesa și: