Evenimentul Zilei > Monden > BOMBĂ în SHOWBIZ! Cu CINE a fost SURPRINS VICTOR SLAV în clubul de fiţe „LOFT”
BOMBĂ în SHOWBIZ! Cu CINE a fost SURPRINS VICTOR SLAV în clubul de fiţe „LOFT”

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cu CINE a fost SURPRINS VICTOR SLAV în clubul de fiţe „LOFT”

Victor Slav a fost surprins alături de Ramona Olaru. Cei doi au petrecut până dimineaţă în cel mai luxos club din Bucureşti, Loft. La petrecere a fost prezent şi colegul său de platou, Cătălin Cazacu.

În timp ce Bianca Drăguşanu, fosta sa soţie, a plecat în Turcia, într-o luxoasă vacanţă alături de Alex Bodi, Victor Slav a petrecut în clubul „Loft” împreună cu prezentatoarea de la Antenă, Ramona Olaru.

În urmă cu două săptămâni, Victor Slav a fost surprins de o altă bombă sexy a showbiz-ului românesc, cu care se presupune că acesta şi-a refăcut viaţa.

Raluca Silea este focoasă brunetă care i-a cucerit inima vedetei TV. Moldoveanca nu se sfiește să publice imagini sexy pe rețelele de socializare şi este cunoscută drept Raluca Bombardiera.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit în urmă cu 5 luni. În timp ce Bianca este la a doua relaţie de la despărţire, Victor nu s-a cuplat cu nimeni după despărţirea de blondă. Bianca a fost mai întâi cu fostul luptător Tristan Tate, iar acum se iubeşte cu un alt milionar, Alex Bodi.

Fetiţa Biancăi şi a lui Victor, Sofia Natalia, are 2 ani. Bianca şi Victor au fost şi căsătoriţi, dar au divorţat la scurt timp de la nuntă. Ulterior cei doi s-au împăcat, dar nu s-au mai recăsătorit. Victor şi Bianca s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti, iar ceremonia a avut loc pe 29 septembrie 2013. Naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo.