"Eu nu am renuntat. Dar poate domnul Copos a ales pe altcineva, pentru ca am incercat sa dau de dansul vineri seara, destul de tarziu e adevarat, si nu am reusit. Eu am analizat oferta primita si bineinteles ca e foarte interesanta. Dar pentru a putea lua o decizie am nevoie de anumite detalii de functionare a clubului", a spus tehnicianul. 

Boloni sustine ca sunt "cateva necunoscute" in oferta primita de la Rapid la care incearca sa gaseasca raspuns, dar a precizat ca acestea nu sunt legate de bani. "Eu am cateva intrebari pentru domnul Copos si de aceea am incercat sa vorbim la telefon. Sunt cateva necunoscute in contractul pe care l-am primit si in nici un caz nu e vorba de bani aici. Si este nevoie de o discutie pentru a le elucida. Se spune ca am mana libera, ca am nu stiu ce, dar nu stiu ce inseamna asta. Trebuie sa aflu exact", a mentionat Boloni. 
       
Intrebat daca este dispus sa semneze contractul daca se rezolva si aceste probleme, fostul seletioner al Romaniei a raspuns: "Ar fi o mare usurare pentru mine daca acele detalii de functionare a clubului ar fi lamurite. Mi se spune: “Semnezi contractul si vedem dupa aia”. Dar pe mine asta ma ingrijoreaza, ce sa vedem dupa aia? Eu nu sunt capabil sa decid in patru ore daca nu am toate raspunsurile. O sa mai incerc sa il prind in cursul zilei de azi pe domnul Copos. I-am dat aseara si un SMS, dar probabil ca nu l-a citit", a adaugat Boloni, aflat acum in Franta.

Cititi si despre "pretentiile exagerate ale lui Boloni".