Evenimentul Zilei > Actualitate > Boc preia războiul preşedintelui cu mogulii
Boc preia războiul preşedintelui cu mogulii

Boc preia războiul preşedintelui cu mogulii

Premierul Emil Boc a acuzat, astăzi, Antena 3 şi Realitatea TV că "dezinformează". Apoi, în timpul declaraţiei, premierul a luat microfonul din mâna reporterului RTV.

"Purtătorul de cuvânt vrea să corecteze dezinformările pe care Realitatea TV şi Antena 3 le proferează, dezinformări care se repetă în fiecare zi, de foarte multe ori intoxică românii cu lucruri neadevărate, care nu au niciun fel de fundamentare în Guvern, iar premierul are obligaţia să vină… Am crezut că pe postul de televiziune publică am obligaţia să vin atunci când mi se dă voie şi să spun ce se discută în Guvern. În aceste condiţii, noi trebuie să comunicăm aceste lucruri", a declarat premierul Boc, în timp ce arăta insistent microfonul RTV. 
Premierul s-a enervat după ce jurnaliştii, aflaţi la Senat, l-au întrebat dacă îşi va menţine solicitatea de a veni săptămânal la TVR, chiar şi după ce PDL va iniţia modiciarea legii, astfel încât conducerea televiziunii şi radioului public nu va mai fi numit pe criterii politice.
Avertizare pentru RTV: "urmează amenda"
"Eu doresc să comunic cu românii lucrurile pe care le face Guvernul. Vreau să curm dezinformările care curg în permanenţă pe foarte multe posturi de radio şi televiziune", a răspuns Boc, citat de Mediafax.
Premierul a continuat critica şi la adresa Antena 3, atrăgând atenţia că acest post a fost deja amendat de CNA şi a avertizat că "probabil urmează şi Realitatea". 
Premierul a continuat. "Vă spun şi despre Antena, că şi Antena este pe acelaşi palier. La fel, la Antena 3. Vă rog să nu vă supăraţi când spun că televiziunile dumneavoastră spun lucruri cu mare neadevăr. Vă spun lucrurilor pe nume. Românii trebuie să ştie că Realitatea şi Antena 3 dezinformează românii şi am argumente foarte clare", a declarat premierul Boc, arătând că, dacă purtătorul de cuvânt al Guvernului nu poate oferi un punct de vedere la o televiziune, România nu este o ţară democratică", a spus Boc.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: