"De ieri avem şi un manelist candidat pe listele PSD", a arătat Boc, referindu-se la faptul că Adrian Copilul Minune candidează pe listele PSD pentru un loc de consilier local la Ştefăneşti, Ilfov.

Preşedintele PD-L a înşiruit apoi, de pe o foaie, mai multe nume de manelişti despre care a afirmat că se aşteaptă să fie "faţa PSD în alegerile locale". "Acestea sunt resursele umane pe care le au", a încheiat Emil Boc.

De asemenea, preşedintele PD-L a criticat faptul că PNL nu are resurse umane nici măcar pentru a-şi ocupa posturile de ministru. El a rememorat eşecul de la Agricultură – Dan Motreanu şi "ministrul-caltaboş" Decebal Traian Remeş-, cel de la Justiţie – "experimentul Chiuariu"-, dar şi cel de la MAE.

În schimb, PD-L este singurul partid cu proiecte şi resurse umane capabile să îşi asume guvernarea la nivel local şi central, a susţinut Boc, aducând drept argument înscrierea liderului Federaţiei Educaţiei Naţionale, Cătălin Croitoru, în rândurile democrat-liberalilor.

Liderul PD-L a precizat că preşedintele FEN va avea statut de invitat în BPN şi se va ocupa de coordonarea departamentului pentru învăţământ a partidului.

Citiţi şi "Adrian, candidatul minune"!