Evenimentul Zilei > Actualitate > Boagiu: Cei care nu văd decât „cupa de la sutien şi culoarea sacoului” sunt analfabeţii politicii
Boagiu: Cei care nu văd decât „cupa de la sutien şi culoarea sacoului” sunt analfabeţii politicii

Boagiu: Cei care nu văd decât „cupa de la sutien şi culoarea sacoului” sunt analfabeţii politicii

Prezentă vineri, la şcoala de vară a OFPDL, fostu ministru al transporturilor Anca Boagiu a declarat că un politician care nu vede decât " cupa de la sutien şi culoarea sacoului" sunt analfabeţii politicii, făcând referire la politicienii din USL.

"Păi aceştia sunt repetenţii la şcoala politică, sunt analfabeţii politici care nu au înteles un lucru. Un politician (…) care nu vede decât înălţimea tocului, cupa de la sutien sau culoarea sacoului nu va vedea niciodată ceea ce înseamnă buget de stat, investiţii, program de investiţii blocate, ce înseamnă oamenii pe care azi i-am întâlnit pe autostradă spunându-mi că vor fi concediaţi. Fac parte din cei 100.000 de oameni care au căpătat locuri de muncă graţie programului de autostrăzi al PDL", a spus Boagiu, citată de Ziare.com.
La dezbaterea de miercuri din PE privind situaţia din România, europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan a declarat că Viviane Reding purta un sacou portocaliu, făcând legătura dintre culoare cu "susţinerea" comisarului european pe justiţie faţă de preşedintele Traian Băsescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News