Blondele lucrează la Negru

Blondele lucrează la Negru

Dan Negru le ţine piept blondelor în cea mai recentă emisiune pe care o va prezenta la Antena 1, începând din 6 martie: „Te pui cu blondele?“

Dan Negru va fi în curând unul dintre cei mai invidiaţ i bărbaţi din România, pentru că în jurul lui vor roi săptămânal câte 50 de blondine apetisante, cu misiunea de a-l zăpăci pe unicul contraconcurent, pretendentul la premiul de 50.000 de lei.

Negru a fost nevoit să aleagă dintre aproape 2.600 de fete, care au venit la casting la prima strigare. O misiune extrem de dificilă, după cum ne mărturiseşte chiar prezentatorul: „Nu am ales eu, a fost o întreagă echipă acolo, nu a fost floare la ureche să selectezi dintre 2.586 de femei, dar nici neplăcut nu a fost. Le-am ales pe cele mai frumoase şi mai inteligente“.

Inegala luptă

Ne puteți urmări și pe Google News

Emisiunea se doreşte un test de cultură generală şi un joc de strategie şi tactică, în urma căruia să reiasă că bancurile cu şi despre blonde sunt doar răutăţi fără temei.

De altfel, condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cele care vor să facă parte din emisiune sunt în număr de trei: să fie „blonde, frumoase şi inteligente“, după cum sună invitaţia de pe pagina oficială de casting. Iar ultima condiţie amintită nu este şi cea din urmă.

Un singur bărbat va trebui să le ţină piept celor celor 50 de femei, să treacă de două runde de întrebăricapcană şi să câştige premiul. Un format cu priză la public

„Rămâne să vedeţi emisiunea în fiecare joi şi abia după aceea o să aflu şi eu dacă bancurile cu blonde conţin ceva adevăr“, ne-a invitat Dan Negru să urmărim show-ul.

„Eu vin cu această emisiune după un «şlagăr» - «Ciao, Darwin!», care vine după alt «şlagăr», «Academia Vedetelor». Rămâne de văzut dacă şi «Te pui cu blondele?» va deveni un şlagăr“, spune Negru, convins că armata de blonde va acapara publicul românesc, aşa cum a făcut-o şi în celelalte două ţări europene, Italia şi Franţa, unde show-ul deja se difuzează. De fapt, prima dată a cunoscut succesul în Statele Unite, iar de acolo a plecat spre Italia, Franţa, Rusia şi România“, spune Dan, care s-a specializat în naturalizarea şi în peisajul TV românesc a formatelor internaţionale.

„Uite-l pe nebunul de Negru!“

„Te pui cu blondele?“ a început deja să suscite controverse în rândul militanţilor pentru drepturile femeilor şi antidiscriminare. O organizaţie feministă şi-a exprimat deja nemul- ţumirea faţă de o posibilă exacerbare a sentimentelor misogine. „Mi se pare o idioţenie să vorbeşti despre ceva ce n-ai văzut încă. Poţi să te inflamezi după ce vezi show-ul, abia după aceea putem sta de vorbă“, răspunde vedeta nemulţumirilor organizaţiei cu pricina, fără a nega însă că emisiunea ar putea să facă ceva vâlvă. „Este posibil ca această emisiune să deranjeze. Important este să apară emisiunea şi cu siguranţă vor veni pe urmă unii să comenteze «Ia uite-l pe nebunul de Negru!»“, adaugă el.