Evenimentul ZileiActualitateScandal în Ferentari după cartea lui Nuțu Cămătaru! Un clan rival dezvăluie: sunt minciuni!

Scandal în Ferentari după cartea lui Nuțu Cămătaru! Un clan rival dezvăluie: sunt minciuni!

Scandal în Ferentari după cartea lui Nuțu Cămătaru! Un clan rival dezvăluie: sunt minciuni!
Debutul literar al lui Nuțu Cămătaru, a stârnit numeroase invidii, dar și supărări, în lumea interlopă. A venit rândul celor din Clanul Ștoacă să dezmintă poveștile descrise în cartea autobiografică.

Apariția cărții „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” a stârnit numeroase controverse, mai ales în rândul celor descriși de Nuțu Cămătaru. Mai mulți interlopi importanți, prezentați de Nuțu Cămătaru obiecții în legătură cu felul în care sunt descriși.

Înte aceștia și Nicu Spaniolu, unul dintre oamenii de bază ai grupării Ștoacă. Clanul Ștoacă este cunoscut și respectat în Ferentari, iar felul în care membrii săi au fost descriși de Nuțu Cămătaru, în cartea sa biografică nu le-a picat bine.

Nicu Spaniolu a luat atitudine și a dezmințit parte din cele apărute. Astfel, acesta susține că nu este nimic adevărat din episodul în care Nuțu și Sile Cămătaru se laudă că l-ar fi bătut pe Foro, un membru al clanului Ștoacă. Incidentul dintre interlopi, descris în cartea lui Codin Maticiuc, s-ar fi petrecut la un botez la care Nuțu Cămătaru – Ion Balint, ar fi fost naș.

Așa ceva nu există

Nicu Spaniolu, pe numele lui real Nicolae Marin, susține că nu s-a întâmplat așa ceva.

„În noaptea botezului s-a întâmplat un incident neplăcut. Este adevărat, botezul a fost făcut în fața blocului, la un cort, cum se făcea pe timpurile alea. Era după Revoluție, la câteva luni. Erau foarte mulți din neamul nostru, aproape toți. Printre numele mai importante a fost și Foro, băiatul lui Șampi. Nu a fost Noiembrie acolo! De ce spun asta? Pentru că Nuțu, la pagina 119 – 120 aduce în discuție întâmplarea asta. El afirmă că s-a întâmplat o belea între noi, acolo și că ne-ar fi bătut. Așa se înțelege ce scrie acolo”, a povestit Nicu Spaniolu, propria variantă.

El a adăugat că altercația a fost aplanată, înainte să escaladeze. Aceasta pentru a nu strica petrecerea de botez.

„Este adevărat că a avut o altercație cu Foro. La ieșire, când a dat să plece, Sile a scos un spray și a dat către Foro. Normal că ne-am băgat între ei să nu se strice petrecerea. Prieten ne era și Foro, și acum ne este prieten. La fel și Nuțu, mai ales că ne boteza copilul. Vă dați seama că era o situație delicată, nu puteai să te bagi pentru unul sau pentru altul.

Spun asta în contextul în care el afirmă în carte că noi ne-am fi dat de partea lui și l-am fi trădat pe Foro. Mai mult, el afirmă că Foro era acolo cu brigadă… nu era cu nici o brigadă, el venise cu un copil mic, un pungaș, în cheamă Tudorică, nu știu mai trăiește”, a povestit Nicu Spaniolu.

sursa foto. EVZ

„Nicio bătaie, niciun pumn, nicio palmă…”

Mai mult, Spaniolu clarifică situația descrisă în carte, spunând că nu a existat vreo situație în care vreun membru al clanului Ștoacă să fi luat bătaie de la Nuțu Cămătaru sau de la oamenii acestuia.

„Tot el afirmă că atunci când și-a dat seama că este groasă, le-a făcut semn alor lor să iasă afară. Și că după aia s-a apucat de ăștia care a avut scandal cu el, de Foro, că s-a pus cu Sile cu pumni și cu picioare. Că a ridicat ăla un topor… Nimic nu este adevărat, fraților!

Este adevărat că după ce au ieșit din cort, Bibi, prietenul lor bun, a dat să fugă cu mașina și fără să vrea l-a lovit pe tatăl lui Cioară și a lui Bică. În rest, nicio bătaie, niciun pumn, nicio palmă…”, a mai povestit Nicu Spaniolu.

Nicu Spaniolu îi bate obrazul lui Nuțu

În acest context, Nicu Spaniolu s-a arătat deranjat că Nuțu Cămătaru a povestit în carte despre nepoata sa care ar fi trecut printr-o depresie din cauza consumului de droguri. El a precizat că genul acesta de povești nu trebuie dezvăluite în public, ci să rămână în familie.

Drept care i-a amintit lui Nuțu că și el are astfel de probleme în familie și că inclusiv fiul său ar fi consumator de substanțe interzise.

„Ce vreau să-și mai spun: ce i s-a întâmplat nepoatei mele, Anicuța, atunci, episodul ăla pe cu care ai început (în carte, n. red.) se poate întâmpla la oricine. Nu uita că la noi, în Ferentari, se droghează multă lume, inclusiv copilul tău! Este adevărat că a făcut nepoată-mea o depresie, îi mulțumim lui Dumnezeu că și-a revenit. Aș fi vrut, din partea ta, decât să fi scris acolo în carte, să o iei pe nepoată-mea, s-o consolezi în memoria prietenului tău care a murit în brațele tale”, a încheiat Nicu Spaniolu.


Accesează: