Evenimentul Zilei > Politica > Secretarul general adjunct al PNL București s-a înrudit cu un interlop feroce. Fardin Amet conduce un clan care controlează o zonă din Capitală. Chef cu Caranii și cu Ștoacă
Secretarul general adjunct al PNL București s-a înrudit cu un interlop feroce. Fardin Amet conduce un clan care controlează o zonă din Capitală. Chef cu Caranii și cu Ștoacă

Secretarul general adjunct al PNL București s-a înrudit cu un interlop feroce. Fardin Amet conduce un clan care controlează o zonă din Capitală. Chef cu Caranii și cu Ștoacă

Secretarul general al PNL București, care ocupă totodată și funcția de prim vicepreședinte al PNL Sector 4, a devenit cumătrul liderului interlop Fardin Amet, cel care, de ani buni, conduce cu o mână de fier un clan ce controlează o zonă importantă din sudul Capitalei.

Cumnatul lui Pian, cumătrul lui Fardin

Fardin a ținut să se căsătorească înainte ca judecătorii să se pronunțe definitiv asupra dosarului în care este deja condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Cu această ocazie a tăiat și moțul fetiței sale. Naș de botez, Silviu Mototolea, secretarul general adjunct al PNL București. Acesta ajunsese în atenția presei anul trecut când fusese numit în Consiliul de Administrație de la Romfilatelia. El este și cumnatul interlopului Emi Pian care și-a schimbat numele din Duduianu în Mototolea după o verișoară a liberalului.
La momentul respectiv, Silviu Mototolea a negat că ar avea legături cu lumea interlopă. Dezmințirea nu l-a împiedicat să devină cumătrul lui Amet Fardin și să petreacă toată noaptea alături de clanurile Caran, Donea, Ștoacă sau de Bebe Cămătaru.
Silviu Mototolea este Secretar General Adjunct al PNL București. Practic el ocupă a treia funcție din ierarhia liberalilor Bucureșteni după primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu și viceprimarul Capitalei, Stelian Budjuveanu. Cumnatul lui Emi Pian este și Prim-Vicepreședinte al PNL Sector 4. El este adjunctul deputatului Pavel Popescu.

A intrat în familia unui infractor feroce

Fardin Amet, noua „rudă” a lui Silviu Mototolea este un delicvent feroce. În ultimii 20 de ani instanțele de judecată au avut aproape 100 de cauze legate de acest personaj care așteaptă să vadă dacă judecătorii Curții de Apel București vor menține condamnarea de 12 ani de închisoare dictată de Tribunalul București anul trecut.
Practic, Fardin a făcut nuntă ca să adune bani pentru perioada în care se va afla la pușcărie. El a mai fost condamnat și în trecut în general pentru infracțiuni cu violență. Într-un dosar de trafic de droguri, judecătorii au decis să-l trimită pe cumătrul politicianului la dezintoxicare.
Aflat în război cu Clanul Sportivilor, Fardin a fost implicat într-un scandal sângeros cu aceștia în urmă cu cinci ani. El a intrat în atenția presei după ce s-a contrat și cu celebrul Sile Pietroi în vremea în care amândoi erau la Penitenciarul Jilava.