Indiferent de ora, e cald si un praf ingrozitor. Zilnic, cand trec pe soseaua Colentina ma lasa nervii. De doua luni au fost scoase liniile de tramvai, dar nu vad niciun muncitor la treaba, fie ora 9, 10 sau 11 dimineata.

Si deodata mi se face dor de Videanu si de planurile lui marete si il binecuvantez in gand de cred ca-l ia sughitatul. Iar cand mai zaresc si avionul ala minune a lui Ontanu de la Doamna Ghica cedez. Si am destul timp sa injur, sa ma enervez pentru ca Doamna Ghica si Petricani se blocheaza in permanenta.

La urma urmei, ce a facut acest Ontanu, in afara de parade, circ cu carnati si fasole, atitudini de comunist naparlit de „Stefan Gheorghiu”? A montat arteziene, de zici ca are o fixatie a apei, mai ceva ca arabii, a pus avioane ca-n balci, ne-a bucurat retina cu oribile lalele din tabla.

Kitsch peste kitsch ca si personajul, un umil activist de partid care a pozat in mare gospodar. Bai, nene Ontanule, de ce nu te ocupi de lucruri serioase? Cine te-a pacalit ca devii popular daca te comporti ca un mascarici si tai panglici la toate avorturile din cartier?

In sectorul 4, condus de megaedilul, celebrul, priceputul, gospodarul, chibzuitul Adrian Inimaroiu (va rog, aplauze, chiar daca n-ati auzit de acest personaj), alti edili nesimtiti fac bani. In loc sa faca curatenie, Administratia Domeniului Public si Privat, care pana la urma este o societate cu capital de stat, a dat in subcontractare lucrari altor societati.

Curtea de Conturi a Romaniei a stabilit ca 11,7% din veniturile realizate de catre ADPP 4 SA in baza contractului incheiat cu Primaria Sectorului 4 au fost obtinute prin subcontractarea prestatiilor respective.

Pai, de ce sa ia banii statul, daca pot sa-i ia niste smecheri? Sa nu manance si gura lor ceva? Credeti ca le-a pasat ca a facut Curtea de Conturi control si i-a gasit in neregula? Aiurea. Cainii latra, caravana merge, iar noi, fraierii de bucuresteni, suntem jecmaniti de niste farsori, niste incompetenti care se plang ca au salarii mici, dar sunt cu capul numai la cum sa ciordeasca.

Cititi si : Fara mila