Beyoncé, în vizită la copiii bolnavi

Beyoncé, în vizită la copiii bolnavi

Cântăreaţa americană Beyonce, care a concertat aseară la Cluj-Napoca, a ajuns ieri în oraşul de pe Someş cu câteva ore întârziere faţă de programul iniţial.

Artista a sosit de la Bucureşti în jurul orei 15.30, la bordul unei aeronave cu 12 locuri, care a fost „parcată“ în spatele unui avion de mari dimensiuni, astfel încât solista să nu poată fi filmată sau fotografiată.

Potrivit lui Paul Nancă, directorul Fundaţiei Phoenix, organizatorul concertului, motivele întârzierii au fost de ordin personal. Cu două ore înainte de concert, Beyonce a avut o întâlnire de 10 minute cu presa şi a declarat că, deşi se află de foarte puţin timp în România, a avut totuşi timp să viziteze câţiva copii bolnavi dintr-un spital, fără să precizeze localitatea.

Următorul concert al cântăreţei, programat mâine, la Istanbul, a fost anulat, întrucât 12 soldaţi turci au fost ucişi într-o ambuscadă a separatiştilor kurzi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Beyoncé a ajuns în România duminică seara, în jurul orei 23.00, cu toate că organizatorii au anunţat că va sosi luni dimineaţa, foarte devreme. Diva şi echipa ei au fost cazaţi la Carol Parc Hotel, închiriat în totalitate pentru suma de 17.000 de euro, potrivit unor surse apropiate managementului hotelului.

Beyoncé a stat în suita regală, unde a luat şi cina, care a constat în pâine prăjită şi salată verde. De altfel, stafful hotelului a fost avertizat să nu încerce să o tenteze pe cântăreaţă cu mâncare sau dulciuri. Beyonce a părăsit hotelul luni după-amiază, în jurul orei 14.00.