Ben 10 la vârsta de 15 ani

Ben 10 la vârsta de 15 ani

Cartoon Network sărbătoreşte aniversarea eroului animat printr-o petrecere reală şi una televizată.

Personajul Ben, din seria desenelor animate"Ben 10", împlineşte 15 ani în acest weekend, iar Cartoon Network a pregătit două petreceri pentru fanii din România: una la Palatul Copiilor din Bucureşti şi alta la TV - unde va fi difuzată întreaga serie "Ben 10 şi Echipa Extra terestră".

Sâmbătă, toţi fanii desenelor "Ben 10", cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, pot participa, începând cu ora 12.00, la numeroase probe, inspirate din puterile speciale ale celor zece extratereştri. Ecou-Ecou îi va provoca pe copii să afle la câţi decibeli poate ajunge vocea lor, Encefal le va testa cunoştinţele, iar Vifor le propune un concurs de suflat bărcuţe din hârtie pe apă. Trupa care va întreţine atmosfera va fi Animal X.

Aniversarea continuă duminică, 10 octombrie, când Cartoon Network va transmite 22 de episoade din "Ben 10 şi Echipa Extraterestră", inclusiv episoadele finale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Povestea ceasului misterios Pe când avea 10 ani, un puşti obişnuit pe nume Ben Tennyson a descoperit un ceas misterios care i-a dat puterea de a se transforma în tot felul de extratereştri. Cu timpul, puterile au fost folosite pentru a-i ajuta pe alţii şi pentru a lupta împotriva răului.

În ultimele episoade din seria "Ben 10 şi Echipa extraterestră" se naşte un conflict de mari proporţii atunci când Albedo fură Ultimatrixul (superior Omnitrixului) şi îl foloseşte pentru a-i răpi pe Gwen şi Kevin. Ben porneşte să-şi caute prietenii şi descoperă că Albedo este complice cu Vilgax şi că n-are nicio şansă să-i învingă. Pentru a-şi salva viaţa, dar şi pentru a-i salva pe Gwen şi Kevin, Ben renunţă la Omnitrix şi se îmbarcă pe nava lui Vilgax.

Următoarea serie, "Ben 10 - Ultimate Alien", va începe din 2011.