Apare o IPOTEZĂ ȘOCANTĂ cu privire la TRAGEDIA de la COLECTIV. Incendiul de la BEIRUT a fost o „REPETIȚIE” pentru COLECTIV? Ce au în comun cele două EVENIMENTE

Apare o IPOTEZĂ ȘOCANTĂ cu privire la TRAGEDIA de la COLECTIV. Incendiul de la BEIRUT a fost o „REPETIȚIE” pentru COLECTIV? Ce au în comun cele două EVENIMENTE

Incendiul din Beirut a fost doar o repetiție pentru Colectiv? Un alt dosar al procurorului PICCJ Mihai Eduard Ilie „pica” la testul adevărului. Cauza incendiului de la restaurantul Beirut din 2014, pusă de procuror și Insemex pe seama „particulelor de praf de făînă" care s-ar fi aprins la 440 grade, este combătută. Cuptorul identic că specificații pe care l-am testat scoate doar 300 grade!

Jurnaliștii de luju vin cu probe, ușor verificabile, care pot susține că incendiul de la Restaurantul Beirut din Constanța, în care trei tinere au murit arse de vii într-o camera cu ușa deschisă, este bazat pe niște concluzii superficiale emise de tandemul format din procurorul de caz Mihai Eduard Ilie și INSEMEX Petroșani. La fel cum același tandem a scos din joben și cauza incendiului de la clubul Colectiv în care au murit, în 30 octombrie 2015, peste 60 de persoane. În ambele cazuri, tragediile nu pot fi explicate și au dat ridicat, în mintea oricărei persoane raționale, o serie de întrebări. Este de neînțeles cum în incendiul de la restaurantul Beirut, tragedie care s-a întâmplat în 5 aprilie 2014, trei tinere dansatoare au murit arse de vii într-o camera cu ușa deschisă din care nu au putut să iasă. La fel cum este absolut inexplicabilă tragedia de la clubul Colectiv din 30 octombrie 2015, incendiu care a durat 153 de secunde, în urmă căreia peste 60 de persoane au fost carbonizate. Ce de-a doua tragedie a pornit de la niște artificii de tort și niște bureți groși de 3-6 cm, lipiți pe tavanul aflat la 6 metri înălțime.

Cazurile Beirut și Colectiv au un numitor comun șocant! Ele au fost instrumentate de același procuror PICCJ Mihai Eduard Ilie, care a apelat la „expertul” INSEMEX Petroșani, care de fapt nu este expert decât în explozii miniere. Ba mai mult, INSEMEX Petroșani nu apare pe lista experților judiciari autorizați de Ministerul Justiției! Acest lucru poate fi ușor verificabil prin accesarea listei experților judiciari autorizați publicată pe site-ul MJ, și actualizată la dată de 22 octombrie 2018.

Ne puteți urmări și pe Google News

 În ambele cazuri, Beirut și Colectiv, vasnicul anchetator a desemnat că expert principal Institutul Național de Expertize Criminalistice (INEC) din subordinea Ministerului Justiției, desemnând prin ordonanță obligația că INEC să subcontracteze prestările de servicii de expertiză de la INSEMEX Petroșani. Ca atare, în ambele dosare în loc să apară o singură expertiză a INEC au apărut câte două expertize, una a INEC și una a INSEMEX Petroșani, de fiecare dată cu concluzii vădit diferite.

Puteți citi mai muk