„Disputarea Cupei Mondiale în ţara noastră este visul oricărui jucător englez. Cunosc foarte bine pasiunea fanilor, care vor crea o atmosferă incredibilă la fiecare meci”, a spus mijlocaşul de la Milan.

Anglia a organizat o singură ediţie a Cupei Mondiale, în 1966, când englezii, antrenaţi de celebrul Sir Alf Ramsey, au ridicat trofeul.

„Mari jucători, precum Zidane şi Ronaldo, m-au întrebat cum este să joci în Anglia. Ei admiră această pasiune pentru fotbal a oamenilor, care este valabilă nu numai pentru Premier League, ci pentru toate diviziile, până la cele de amatori”, a continuat Beckham.

Pe „Wembley” au mai fost prezenţi Gordon Brown, premierul Marii Britanii, Wayne Rooney, atacantul echipei Manchester United, precum şi Sir Bobby Charlton şi Sir George Hurst, doi dintre juăctorii prezenţi în finala Mondialului din 1966, câştigată de Anglia în faţa Germaniei de Vest, scor 4-2 după prelungiri.

Pentru ediţia din 2018 a Cupei Mondiale şi-au anunţat candidatura Australia, Belgia şi Olanda (dosar comun), Spania şi Portugalia (dosar comun), Statele Unite, Indonezia, Japonia, Mexic şi Rusia.